x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hărădău: Alegerile la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis au fost amânate 30 de zile

Hărădău: Alegerile la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis au fost amânate 30 de zile

11 Dec 2008   •   00:00

Directorul Federaţiei Române de Tenis, Dumitru Hărădău, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în camera sa de hotel de la Poiana Braşov, că alegerile pentru funcţia de preşedinte au fost amânate 30 de zile.



"S-au prezentat 106 electori cu drept de vot din 166, astfel că şedinţa a fost nestatutară. Se va amâna 30 de zile conform prevederilor statutului Federaţiei Române de Tenis. Nu este adevărat că am sunat la cluburi să cer această amânare. A trebuit să comunicăm doar dorinţa lui Ilie Năstase de a participa la această şedinţă şi cum el nu putea, a dorit ca aceasta să se amâne. Am fost în această dimineaţă cu Florin Segărceanu şi Ruxandra Dragomir să vedem dacă sunt prezenţi toţi candidaţii cu drept de vot. Am aşteptat până la ora 12.15 pentru ca persoanele cu drept de vot să se prezinte, fapt care nu s-a întâmplat. În calitatea de director al federaţiei a trebuit să-mi iau angajamentul ca lucrurile să decurgă normal şi din acest motiv am luat măsura de a aduce body-guarzi. Asta şi pentru că s-au declanşat anumite conflicte între candidaţi", a spus Hărădău.

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, care ar fi trebuit să aibă loc, astăzi, la Poiana Braşov, au fost amânate din lipsă de cvorum. Pentru această funcţie au candidat Dumitru Hărădău, Florin Segărceanu şi Ruxandra Dragomir.
Mediafax

×
Subiecte în articol: sport