x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hochei - Ciocnire finala pe gheata

Hochei - Ciocnire finala pe gheata

03 Mar 2005   •   00:00

In aceasta seara, de la ora 21:00, patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti va gazdui meciul decisiv al finalei Ligii Nationale de Hochei, Steaua - SC Miercurea Ciuc. Partida va fi transmisa in direct de TV Sport.

ATMOSFERA. Biletele au fost puse in vanzare inca de miercuri dimineata, iar organizatorii estimeaza ca Steaua va fi sustinuta de aproximativ 4.000 de suporteri. De la Miercurea-Ciuc si-au anuntat prezenta 150-200 de fani, care vor sosi in aceasta dimineata cu doua autocare. Stelistii vor fi sustinuti din tribune si de echipa de handbal, cativa fotbalisti, in frunte cu presedintele executiv, Mihai Stoica, si de foste glorii ale clubului din Ghencea, ca Marius Lacatus sau Adrian Bumbescu. De partea cealalta, harghitenii vor fi incurajati chiar de presedintele UDMR, Marko Bela.

CONFRUNTARE. Partida va fi arbitrata de rusul Mihail Kapralov, tatal inotatorului Andrei Kapralov, care a concurat la recent incheiatele Jocuri Olimpice de la Atena in proba de 200 de metri spate. Meciul din aceasta seara va reprezenta si duelul scolilor ucrainene, rusesti si slovace, bine reprezentate in loturile Steaua si Ciucului. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport