x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hochei - Incepe finala Steaua - Ciuc

Hochei - Incepe finala Steaua - Ciuc

03 Feb 2005   •   00:00

In aceasta seara, de la ora 21:00, la patinoarul "Mihai Flamaropol", va avea loc primul meci din cele cinci ale finalei Ligii Nationale de Hochei, dintre HC Steaua si SC Miercurea Ciuc. Partida va fi transmisa in direct de TV Sport.

OPINIE. Presedintele FRHG, Marian Negoita, a declarat ieri ca Steaua porneste favorita in meciul din aceasta seara: "Consider ca echipa lui Marius Gliga este favorita pentru castigarea intalnirii de maine seara. A demonstrat o omogenitate si o forma superioara, iar aceste aspecte sunt foarte importante, chiar daca rivalitatile si ambitiile sunt mari in acest duel", a opinat liderul Federatiei.

PROBLEME. Daca in tabara Stelei nu sunt probleme de lot, "ciucanii" au mari batai de cap cu cei doi portari, slovacul Peter Hricina fiind accidentat, iar Laszlo Antal, rezerva sa, este racit. La patinoar este asteptata o mare afluenta de public, la Bucuresti urmand sa ajunga maine si aproximativ 50 de suporteri ai echipei harghitene. Masurile de securitate vor fi foarte severe, pentru acest meci fiind dizlocate importante trupe de jandarmi. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport