x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hochei - Steaua, regina ghetii

Hochei - Steaua, regina ghetii

06 Mar 2005   •   00:00

Patinoarul "Mihai Flamaropol" a fost luat cu asalt vineri seara de bucuresteni. In meciul decisiv al finalei Ligii Nationale de Hochei, Steaua s-a impus cu 4-3 (1-1, 2-1, 1-1) in fata rivalilor de la SC Miercurea Ciuc.

CAMPIONI. Antrenorul Marius Gliga (in mijloc) savureaza cucerirea titlului de campion impreuna cu elevii sai, Catalin Geru (stanga) si Ioan Timaru
ECHILIBRU. Meciul a inceput furtunos, dupa trei minute tabela de marcaj aratand deja scorul de 1-1. Repriza secunda a debutat cu o reusita a harghitenilor, care pareau sa controleze confruntarea. Totusi, sustinuti de un public fanatic, bucurestenii au intors rezultatul la 3-2, cu care s-a si intrat la vestiare. Ultima repriza a trenat pana in ultimele minute, cand rusul stelei, Zabludovski, a dus scorul la un 4-2 decisiv. Ciucanii au marcat cu cateva secunde inaintea finalului, dar cartile erau facute si Steaua e campioana tarii.

ATMOSFERA. Cu aproximativ o ora inaintea primul fluier al arbitrului Kapralov, in tribune se aflau circa 3.000 de suporteri stelisti. La inceputul partidei, in patinoar se aflau circa 4.000 de fani ai ros-albastrilor si 300 de sustinatori ai harghitenilor. Dupa meci, in timp ce se deplasau catre masinile personale, cativa "ciucani" au fost batuti de ultrasii stelisti.

SARBATOARE. Hocheistii stelisti vor fi rasplatiti de conducerea clubului cu cate 1.000 de euro pentru cucerirea titlului, iar imediat dupa meci, ei au fost delectati de un numar de strip-tease realizat in vestiar de o vedeta sexy, Silvia. La cateva ore dupa izbanda, in frunte cu antrenorul lor, mai multi jucatori stelisti au sarbatorit la un restaurant din apropierea patinoarului. Insotiti de sotii sau de prietene, Timaru, Lupascu sau Corduban au mancat mici si au "udat" victoria cu vin si cu bere. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport