x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hochei - Titlul se joaca la Bucuresti

Hochei - Titlul se joaca la Bucuresti

27 Feb 2005   •   00:00

In urma meciurilor 5 si 6 ale finalei Ligii Nationale de Hochei, disputate in acest week-end la Miercurea Ciuc, Sport Club si Steaua sunt la egalitate, 3-3.

EGALITATE. Dubla confruntare dintre Lupascu (stanga) si harghiteanul Simon s-a incheiat nedecis la Miercurea Ciuc
"Ciucanii" s-au impus vineri, cu 3-1, insa "ros-albastrii" au castigat sambata, cu 5-4, o partida incheiata cu o atitudine lamentabila a fanilor si a unora dintre jucatorii gazdelor. Meciul decisiv va avea loc vineri, pe patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti.

DRAMATISM. La scorul general de 3-2 pentru harghiteni, bucurestenii nu aveau sambata seara decat varianta victoriei, in timp ce un succes al elevilor lui Gabor Prakab ii facea campioni. Chiar daca dupa aproximativ 22 de minute, Steaua conducea, incredibil, cu scorul de 5-0, gazdele au revenit pana la 5-4, cu trei minute inainte de final, dar n-au mai avut forta de a egala. "Am reusit sa indreptam greselile facute pe parcurs. Acum, prima sansa este a noastra", a declarat antrenorul Stelei, Marius Gliga, la finalul meciului.

ATMOSFERA. Dupa ultimul fluier al arbitrului rus, unii dintre hocheistii "ciucani" au refuzat sa dea mana cu jucatorii Stelei, iar suporterii gazdelor au aruncat cu sticle, brichete si alte obiecte spre capitanul "ros-albastrilor", Ioan Timaru, care acorda interviuri pe gheata patinoarului "Vakar Lajos". "Este a nu stiu cata oara cand nu stiu sa piarda", a declarat Gliga. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport