x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Il vor iar pe Bucur

Il vor iar pe Bucur

20 Feb 2005   •   00:00

Cu doua saptamani inaintea startului returului, Dinu Gheorghe are o ultima tentativa de a-l aduce in Giulesti pe atacantul Sportului Studentesc Gigel Bucur, jucator pentru care ofera 300.000 de dolari si 50% dintr-un viitor transfer.


SORIN ANGHEL

VALOARE. Prin evolutiile de la Sportul Studentesc, Gigel Bucur a prins si echipa nationala
Concretizarea transferului "renegatului" Sabin Ilie in China in schimbul a 350.000 de dolari va revigora bugetul Rapidului. Cu aceasta suma, presedintele Dinu Gheorghe incearca sa intareasca atacul formatiei lui Razvan Lucescu.

"DE DOI LEI". Giulestenii incearca sa-l ia din Regie pe cel mai bun jucator al formatiei lui Dan Petrescu, atacantul Gigel Bucur. Gruparea de sub Podul Grant ofera 300.000 de dolari in schimbul jucatorului, plus 50 de procente dintr-un viitor transfer in strainatate. "Nu am primit niciodata o oferta concreta de la vreo echipa. N-a venit nimeni sa-mi zica ce ofera. Au fost doar vorbe prin ziare si tatonari de doi lei. Gigel Bucur poate sa joace fara probleme si la Sportul Studentesc", a declarat Vasile Siman. Acesta inca mai asteapta, deoarece pe fir ar putea intra si Steaua, care are nevoie de un atacant dupa plecarea lui Adrian Neaga in Coreea de Sud.

INDECIS. Nici jucatorul nu stie care va fi viitorul club la care va evolua in continuare. "Eu vreau sa se faca o mutare care sa fie spre binele meu, dar si in folosul clubului. Vreau sa se aleaga si Sportul Studentesc cu ceva de pe urma mea, pentru ca acest club m-a crescut. In vara imi expira contractul, dar daca mi se face o oferta convenabila, nu ar fi exclus sa raman in Regie", a declarat Gigel Bucur, care in clipa de fata este afectat de o gripa rebela.

SABIN A AJUNS IN CHINA
Sabin Ilie a plecat in China vineri seara pentru a semna contractul cu Tianjin Teda. El a efectuat ieri vizita medicala la formatia la care au mai evoluat Bogdan Mara si Ionel Tersinio Gane. Fratele "Cobrei" a fost trimis de antrenorul Razvan Lucescu la "satelitul" Electromagnetica dupa ce a lipsit de la unul dintre antrenamente. De asemenea, el fusese amendat cu 3.900 de dolari, starnind si interesul Craiovei. Tocmai cand fusese iertat, Sabin a primit oferta din China, conducerea dandu-si acordul.
×
Subiecte în articol: sport