x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Impacare Petrovschi - Belu

Impacare Petrovschi - Belu

17 Mar 2005   •   00:00

Scandalul in care au fost implicati fosta gimnasta Oana Petrovschi si antrenorul Octavian Belu este pe cale sa se stinga.

PACE. Presedintele Ardaf, Octavian Manastireanu, a semnat ieri contractul prin care avocata Dana Pavelescu se obliga sa retraga actiunea din instanta impotriva lui Belu
Ieri, societatea Ardaf, principalul sponsor al FRG, a acceptat sa medieze conflictul dintre cele doua parti, care au semnat un contract prin care se obliga sa lichideze litigiul din instanta.

BANI. Cu toate ca presedintele Ardaf, Octavian Manastireanu, a evitat sa faca vreo referire la clauzele intelegerii, surse autorizate au precizat ca fosta gimnasta va primi suma de 50.000 de euro, careia i s-ar mai putea adauga un apartament, precum si costul unei operatii la coloana. "Nu pot sa va spun nici un lucru legat de ceea ce prevede contractul. Atat eu, cat si doamna Dana Pavelescu (n.r. - avocatul Oanei Petrovschi), am fost de acord sa introducem o clauza de confidentialitate", a mentionat ieri presedintele Ardaf.

RATIUNI. Dupa cum a afirmat acesta, intentia sponsorului FRG a fost aceea de a-l proteja pe Belu: "Am vrut sa aratam ca ne pasa de imaginea sportului romanesc si de a gimnasticii in special, iar Octavian Belu nu putea fi scos din acest context. Totodata, perfectand aceasta intelegere, ne-am gandit si la latura ei umanitara in ceea ce o priveste pe Oana Petrovschi". (Dragos Stoica)

AVOCATA MAI ASTEAPTA
Asteptata la conferinta de presa prin care s-a anuntat impacarea dintre clienta sa si fostul antrenor coordonator al lotului de gimnastica, avocata Dana Pavelescu a intarziat zece minute, dupa ce a fost blocata in trafic. "Am fost mandatata de clienta mea sa demarez toate operatiunile pentru stingerea litigiului pe cale amiabila. Sunt multumita cu ceea ce am obtinut, dar astept ca toate clauzele contractului sa fie puse in practica, asa cum s-a stabilit", a afirmat Pavelescu.

×
Subiecte în articol: sport