x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport In Antalya, fara Gigel Bucur

In Antalya, fara Gigel Bucur

19 Ian 2005   •   00:00

Rapidistii pleaca in aceasta seara in primul turneu de pregatire in strainatate din aceasta iarna. Antrenorul Razvan Lucescu a cerut ca inainte de a pleca spre Antalya sa fie adus la echipa si Gigel Bucur, de la Sportul.

VICENTIU NEAGOE, DRAGOS STOICA

RATARE. Dorinta tehnicianului nu a fost dusa la indeplinire insa de presedintele Dinu Gheorghe, care nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu Vasile Siman, patronul gruparii din Regie. Clubul de sub Podul Grant a incercat sa-l legitimeze pe atacant fara a plati vreun ban, lucru neagreat de Sportul Studentesc.

REACTIE. Zgarcenia giulestenilor l-a iritat pe Siman, care incearca acum sa-i gaseasca echipa lui Gigel Bucur, deoarece aceasta este ultima sansa de a mai obtine vreun profit de pe urma jucatorului.

In vara, atacantul lui Dan Petrescu devine liber de contract si se poate transfera gratis la orice echipa din strainatate. "Giulestenii nu il pot cumpara acum pe fotbalist, deoarece nu au bani. Probabil ca vor sa-l transfere gratis, fara a plati clubului pe care il conduc nici un leu. Au probleme cu banii si acum sunt nevoiti sa vanda fotbalisti, pentru a putea transfera pe altii", a declarat Vasile Siman.

×
Subiecte în articol: sport