x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport In liga a doua din Grecia

In liga a doua din Grecia

27 Ian 2005   •   00:00

Vazut la inceputul anului 2000 drept una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, Dennis Serban (foto) a disparut definitiv din circuit. Revenit la inceputul acestui sezon in Divizia A, la Dinamo, mijlocasul n-a dat satisfactie, ajungand momentan in liga secunda greaca, la modesta AEL 1964 Larisa!

MOTIVATIE. In varsta de doar 29 de ani, jucatorul a semnat la inceputul acestei saptamani un contract pe un an cu echipa elena. Dupa incheierea turului de campionat, Larisa ocupa locul 6 in divizia a doua din Grecia, dar se afla la doar trei puncte de pozitia secunda, care duce in prima liga. La Larisa, Serban este privit ca o veritabila vedeta, iar conducerea clubului isi pune mari sperante in el in vederea promovarii.

TRASEU. Dupa trei ani prolifici la Steaua, in 1998, Dennis parea sa dea marea lovitura, fiind achizitionat de Valencia. Dupa doar un sezon insa a fost imprumutat la Villareal, revenind la "lilieci" in sezonul 1999-2000. Intre 2000 si 2005, Serban a mai jucat, in ordine, pe la Elche, Valencia, Rapid, Cordoba, Ejido, Petrolul si Dinamo. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport