x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport In memoria lui Zoltan Crisan

In memoria lui Zoltan Crisan

26 Dec 2004   •   00:00

Impresarul Gica Popescu a participat la deschiderea Sectiei de pediatrie a Spitalului de Urgenta din Craiova, care a fost modernizata din incasarile de la "Seara Campionilor".


DRAGOS STOICA

CASA NOUA. Gica Popescu paseste in locul ce poarta numele unui fost idol de-al sau
Gheorghe Popescu a inaugurat, la finele saptamanii trecute, Sectia de pediatrie "Zoltan Crisan" a Spitalului de Urgenta din Craiova, acesta fiind insotit la eveniment de sotie si de cei doi copii.

INCASARI. Valoarea totala a investitiei a fost de aproape 6 miliarde de lei, bani obtinuti in urma organizarii galei "Seara Campionilor", in luna mai, pe stadionul "Ion Oblemenco". Banii au provenit din vanzarea celor 11.261 de bilete de la "Seara Campionilor", precum si in urma licitatiei organizate inaintea spectacolului, cand au fost puse in vanzare cele 22 de tricouri ale jucatorilor participanti la eveniment. Gica Popescu, care a fost insotit la inaugurare de sotia sa, Luminita, si de cei doi copii, a declarat ca "Sectia de pediatrie a primit numele lui Zoli Crisan deoarece fostul fotbalist a fost idolul meu in copilarie". De asemenea, in cadrul Sectiei de pediatrie a fost amenajata si o camera de joaca pentru copiii internati, unde au fost donate numeroase jucarii din partea familiei Popescu.

CONTINUITATE. Fostul capitan al echipei nationale a dezvaluit ca anul viitor va exista o a doua editie a galei. "N-am stabilit deocamdata in ce oras se va desfasura. Poate fi tot Craiova, dar poate fi si alt oras. Intr-o saptamana vom adopta o decizie in acest sens. Vreau ca aceste manifestari sa aiba o anumita continuitate. Spectatorii romani au ocazia sa vada pe viu mari jucatori straini, iar din incasari ii putem ajuta pe oamenii mai putin fericiti. Este un lucru benefic si pentru imaginea fotbalului romanesc, pentru ca demonstram ca putem organiza evenimente de asemenea anvergura si la noi in tara", a spus Popescu.

×
Subiecte în articol: sport