x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport In prag de colaps

In prag de colaps

de Andrei Nicolescu    |    23 Iun 2005   •   00:00
In prag de colaps

Pitestenii au ramas fara sustinerea financiara pe care au avut-o in ultimii doi ani si este posibil sa nu aiba bani pentru a se inscrie in campionatul urmator.

Marti seara a avut loc o sedinta a actionarilor societatii care gestioneaza clubul din Trivale, care se anunta a fi linistita. Toata lumea, inclusiv antrenorul Sorin Cartu, stia ca trebuie sa se voteze bugetul de 94 de miliarde de lei, adica aproape trei milioane de euro, numai ca lucrurile au luat o intorsatura urata.

SURPRIZA. Unul dintre actionari, care promisese ca vine cu cel putin un milion de euro, a anuntat ca renunta sa se implice in club, autoritatile locale nu vor mai baga bani publici, iar sponsorul "PIC" a spus ca nu va mai sustine echipa in aceste conditii. Astfel, singurii bani pe care s-ar putea baza FC Arges ar fi cei din vanzarea de jucatori, fiind deschise astfel negocierile pentru Emil Dica, Prepelita, Tanasa si Chita.

Termenul-limita pana la care actionarii trebuie sa se hotarasca daca investesc sau nu la FC Arges este 14 iulie, atunci cand echipa ar trebui sa se suie in avion cu destinatia Anvers - Belgia. Daca nu se rezolva nimic, Sorin Cartu are liber sa plece. "Ce rost are sa-l tinem sa se prabuseasca cu noi? Cartu a aratat ca este un profesionist desavarsit, care ar fi facut treaba foarte buna la noi daca planul initial ar fi fost respectat", a declarat presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.

TRANSFERURI
Cu toate ca incertitudinea planeaza asupra viitorului clubului, FC Arges a anuntat alte transferuri noi. Este vorba despre jucatorul de banda dreapta Bogdan Buhus, de la Universitatea Craiova, si atacantul Ionut Savu, de la FC National. Primul se va prezenta luni la reunirea lotului, in timp ce al doilea mai are ceva de rezolvat, si este posibil sa apara in cursul saptamanii viitoare. Cei doi se adauga altor doua achizitii certe ale Argesului, Gheorghe Rohat, de la Otelul, si Murgan, de la Craiova. Pe lista de asteptare a lui Sorin Cartu mai sunt Silviu Izvoreanu si Alin Vigariu.
×
Subiecte în articol: sport