x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Incepe spectacolul

Incepe spectacolul

21 Feb 2005   •   00:00

Real Madrid si Juventus deschid in aceasta seara seria confruntarilor-soc din "optimile" Ligii Campionilor. Partida de pe "Santiago Bernabeu" va fi transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:45.

DELIA GOMOESCU

REVEDERE. La doi ani de la ultima confruntare, Del Piero (stanga) si Helguera vor fi astazi din nou fata in fata
PARCURS. Nici una dintre cele doua echipe nu traverseaza o perioada stralucita. Spaniolii vin dupa un esec pe teren propriu, 0-2 cu Athletic Bilbao, in timp ce torinezii au "reusit" ca in mai putin de trei saptamani sa piarda avantajul de 8 puncte pe care il aveau asupra Milanului, in Serie A. Pentru meciul de azi, antrenorul Fabio Capello are probleme in ofensiva, unde nu va evolua David Trezeguet. Francezul a cazut victima unei gripe foarte puternice si nu a facut deplasarea la Madrid. De asemenea, raman acasa accidentatii Montero si Kapo. In schimb, in tabara lui Vanderlei Luxemburgo, doar Salgado este incert.

MUTU. Desi nu are drept de joc, Adrian Mutu a plecat in Spania alaturi de coechipierii sai de la Juventus. Atacantul roman a fost inclus in delegatia torinezilor chiar de antrenorul Fabio Capello, care vrea ca jucatorul sa se acomodeze cat mai repede cu atmosfera din lot.

OPTIMI
Meciurile de azi
  • Real Madrid - Juventus
    Arbitru: Lubos Michel (Slovacia)
  • Liverpool - Bayer Leverkusen
    Arbitru: Kyros Vassaras (Grecia)
  • PSV Eindhoven - AS Monaco
    Arbitru: Luis Medina Cantalejo (Spania)
  • Bayern Munchen - Arsenal
    Arbitru: Kim Milton Nielsen (Danemarca)

    Toate partidele incep la ora 21:45.
  • ×
    Subiecte în articol: sport