x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Mar 2005   •   00:00

29 MARTIE 2005

Plesan rateaza si meciul cu Sportul

Intrat in minutul 46 al meciului cu Olanda, mijlocasul Mihaita Plesan a suferit o disjunctie artromio-claviculara stanga si va fi indisponibil intre 6 si 20 de zile. Dupa ce a facut radiografie si a aflat diagnosticul de la Pompiliu Popescu, acesta a declarat: "Sunt terminat! Credeam ca voi fi titular in meciul cu Macedonia. Acum nu voi mai putea juca nici in campionat, in partida cu Sportul". Plesan va sta cateva zile cu mana stanga imobilizata intr-un bandaj. Si de la "studenti" va lipsi un international, Tibi Balan, accidentat in meciul cu Dinamo.

OLANDA. Marco van Basten l-a convocat pe atacantul echipei PSV Eindhoven, Jan Vennegoor of Hesselink, in locul lui Arjen Robben, accidentat la glezna, pentru meciul de maine, de acasa, cu Armenia. Olandezul nu a mai evoluat pentru selectionata "orange" din februarie 2001, in meciul cu Turcia, scor 0-0. Robben a fost nevoit sa paraseasca terenul in minutul 21 al meciului cu Romania. Acesta a fost primul meci al lui Robben, care venea dupa o dubla fractura de metatarsiene la piciorul stang suferita la 2 februarie.

TENIS DE MASA. Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European de la Aarhus, dupa ce a invins, in sferturi, Germania, cu 3-1. Dupa ce in "optimi" au invins Cehia cu acelasi scor, Mihalea Steff , Otilia Badescu si Adriana Zamfir vor intalni, azi, in penultimul act, invingatoarea meciului Slovenia - Austria. De partea cealalta, echipa masculina a Romaniei, compusa din Adrian Crisan, Andrei Filimon si Constantin Cioti, a intalnit aseara formatia similara a Germaniei, in sferturile de finala ale competitiei, faza in care a ajuns dupa victoria cu 3-1 in fata Croatiei.

FORMULA 1. Juan Pablo Montoya ar putea lipsi de la Marele Premiu al statului Bahrain, dupa ce s-a accidentat la umar in timpul unui meci de tenis sustinut in compania antrenorului sau, Gerry Convey. McLaren Mercedes, echipa pentru care "alearga" columbianul, isi va anunta decizia referitoare la acesta in cursul zilei de joi. In cazul absentei lui "Monty", locul sau alaturi de Kimi Raikkonen va fi luat de spaniolul Pedro de la Rosa sau de austriacul Alexander Wurz.

"U" CRAIOVA. Echipa din Banie a ramas, incepand de ieri, fara medic, dupa ce Claudiu Stamatescu a demisionat. Motivul plecarii acestuia de la Craiova a fost semnarea unei intelegeri cu gruparea saudita Al-Ittihad, antrenata de fostul selectioner Anghel Iordanescu. De asemenea, oficialii de la Universitatea i-au reziliat de comun acord contractul fundasului Valeriu Rachita si i-au trimis la echipa a doua pe sarbii Stevanovici si Gavalovski, precum si pe brazilienii Magri, Marquinhos si Negri. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport