x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Mar 2005   •   00:00
TENIS. Victor Hanescu a abandonat in turul doi al turneului de la Miami, dotat cu premii in valoare totala de 3,2 milioane de dolari. Hanescu a abandonat in setul trei al meciului cu Taylor Dent, cap de serie numarul 31, in momentul in care scorul era de 2-6, 6-1, 4-0 pentru sportivul american. De asemenea, Andrei Pavel a fost invins in turul doi al turneului de rusul Igor Andreev, scor 6-2, 6-1. SAH. Fostul campion mondial la sah Anatoli Karpov a castigat meciul cu marele maestru international Andrei Istratescu cu scorul general de 6-2. Karpov a castigat doua din partide disputate in sistem clasic, a pierdut una, prima incheindu-se remiza. In ultimele patru partide, de sah rapid, Karpov a castigat trei, ultima incheindu-se remiza.

IORDANESCU. Anghel Iordanescu, fostul antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a semnat un contract pe 16 luni cu gruparea saudita Al-Ittihad, informeaza site-ul middleeastfootbal.com. Iordanescu a mai antrenat in Arabia Saudita in anul 2000, cand a pregatit echipa Al Hilal.

AMICAL. Sambata, intr-un meci amical disputat la Pitesti, Rapid a invins cu 3-1 pe FC Arges. Golul gazdelor a fost marcat de Domocos (’61), in timp ce pentru giulesteni au inscris Buga (’22), Vasilache (’42) si Pena (’89).

STEAUA. Walter Zenga a declarat ieri ca nu intentioneaza sa demisioneze din postul de antrenor al formatiei din Ghencea. "Eu nu am vorbit niciodata de demisie, stau aici pana cand patronul ma da afara. Daca voi avea o alta oferta, vom vorbi in vara. Gigi Becali a vorbit asa pentru ca a fost nervos dupa meci, insa niciodata nu a impus echipa si niciodata nu va face acest lucru. Steaua nu are nevoie de scandaluri, trebuie sa fim uniti pentru ca ne asteapta meciuri tari", a spus Zenga, adaugand ca Florentin Dumitru ar trebui amendat pentru ca a refuzat sa intre pe teren in meciul cu Villarreal. Steaua nu a mai jucat ieri cu formatia italiana de amatori Virtus Venezia, deoarece aceasta nu a mai ajuns la Bucuresti.

FANATIK SHOW. Diseara, de la ora 23:00, la PRIMA TV, Horia Ivanovici ii are invitati pe Dumitru Costin - presedintele BNS, Alex Radulescu - presedintele AFAN, Cristian Borcea - directorul executiv al lui Dinamo si pe Victor Becali, impresar FIFA. Principalul subiect va fi viitorul fotbalului romanesc si al lui Mircea Sandu in fruntea acestui sistem. Se anunta o emisiune cu multe dezvaluiri socante. Il veti cunoaste pe marele castigator al premiului de 4.000 de euro de saptamana trecuta, care va primi banii in direct. Nu uitati nici de cei 1.000 de euro care vor fi din nou pusi la bataie!

×
Subiecte în articol: sport