x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Mar 2005   •   00:00

26 MARTIE 2005

Adrian Mutu asteapta verdictul FA

Adrian Mutua fost audiat joi de Comisia de Apel a FA, dupa ce Chelsea a inregistrat oficial plangerea prin care ii solicita compensatii in valoare de 8 milioane de lire sterline. "Nu vom face alte comentarii pana cand nu va fi luata o decizie. Adrian ar vrea doar sa spuna ca ultimele sase luni departe de fotbal au fost foarte dificile pentru el. S-a antrenat foarte mult si acum doreste sa joace din nou, la cel mai inalt nivel", a spus John Hewison, avocatul "Briliantului". FA urmeaza sa dea verdictul, in acest caz, saptamana viitoare.

PRONOSTIC. Cristi Chivu este optimist in privinta "dublei" cu Olanda si Macedonia, fiind convins ca "tricolorii" vor castiga ambele jocuri. "O spun cu foarte mare convingere si stiu pe ce ma bazez. Vom lua sase puncte. Vad ca ei ne trateaza cu dispret, dar se insala. Acelasi lucru le-am spus-o si ziaristilor olandezi", a declarat Chivu, care a mai adaugat: "Sper ca publicul sa ne sustina permanent si sa aiba incredere in noi. Vom da totul sa-i facem fericiti". In aceasta seara, Chivu va fi "spionat" de directorul sportiv al echipei Internazionale Milano, Marco Branca.

"CATAR". Impresarul Ioan Becali a urmarit intregul antrenament oficial al echipei nationale de joi seara. Intrebat de relatia sa cu actualul selectioner, Becali a declarat: "Recunosc, m-am impacat cu Piturca, insa relatia noastra de prietenie nu mai poate fi ca inainte. Acum se vede clar ca nu este influentat de nimeni in alcatuirea lotului, asa cum s-a spus ca o faceam eu. Piturca e un catar cu «C» si «R» mare". Giovanni a mai precizat referitor la meciul cu Olanda: "Avem sansele noastre, de ce sa nu speram ca-i putem bate? Nici ei nu mai sunt atat de puternici".

GANEA. La finalul antrenamentului de joi seara din Giulesti, "tricolorii" au fost vizitati de Ionel Ganea, care a venit insotit de fiul sau. Atacantul lui Wolverhampton, accidentat, a tinut sa fie alaturi de coechipierii sai: "Imi pare rau ca nu voi fi in teren, dar baietii stiu ca le tin pumnii din tribuna. Cel mai important este ca jucam pe un gazon excelent, comparativ cu partidele decisive din campania trecuta de calificare, pe care le-am desfasurat in conditiile stiute". De altfel, "Ganezul" a fost invitat de antrenorul Victor Piturca si la Restaurantul "Trattoria Il Calcio", unde "tricolorii" au cinat alaturi de sotii si prietene.

COMUNICAT. Inspectoratul General al Politiei a precizat intr-un comunicat ca FRF ar fi trebuit sa anunte din timp Politia pentru luarea masurilor de combatere a speculei cu bilete. "Conform normelor legale in vigoare si recomandarilor FIFA si UEFA, organizatorii intalnirilor de fotbal au obligatia de a lua masuri stricte pentru controlul biletelor. Avand in vedere numarul redus de bilete, organizatorii puteau sa prevada ca vor aparea busculade la locul de vanzare si acte de specula."

ACCIDENTARE. Martijn Meerdink a suferit la finalul antrenamentului de joi o ruptura a unui ligament incrucisat al genunchiului drept, dupa un duel pentru balon cu van Nistelrooy, urmand sa fie indisponibil intre sapte si noua luni. In locul sau, selectionerul Marco van Basten l-a convocat pe Romeo Castelen, care fusese trimis initial la tineret.
×
Subiecte în articol: sport