x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Mar 2005   •   00:00

25 MARTIE 2005

Olandezii sosesc astazi in Bucuresti

Astazi, in jurul orei 14:15, delegatia reprezentativei Olandei va sosi pe Aeroportul Baneasa - Aurel Vlaicu la bordul unei curse charter. Staff-ul "portocalei mecanice" este unul impresionant, pe langa selectionerul Marco Van Basten si secunzii sai Witschge si van’t Schip, urmand a mai sosi in Romania alti 8 tehnicieni cu diverse insarcinari. Olandezii, care vor fi cazati la Hotelul "Athenee Palace Hilton", vor efectua antrenamentul oficial in aceasta seara, la ora 19:00, pe Stadionul Giulesti, sedinta fiind una deschisa. (Mihai Igirosanu)

STEAUA. Secundul Stelei, Massimo Pedrazzini, a declarat ieri, la revenirea in Romania, ca el si Walter Zenga vor pregati in continuare echipa din Ghencea. "Ramanem la Steaua. Zenga nu este suparat, am vorbit cu el si vine sambata, pentru ca are putina treaba cu documentele tatalui sau. Pana atunci voi conduce eu antrenamentele", a spus Pedrazzini. Altfel, Steaua ar putea sa castige la masa verde partida cu Apulum, din etapa a 17-a, formatia din Alba Iulia fiind sanctionata cu neprogramarea pana la plata datoriilor catre Budvar Odorheiu Secuiesc. (Lucian Dobrater)

ELIBERARE. Fostul campion american de sah Bobby Fischer a fost eliberat ieri, dupa 8 luni de detentie intr-o inchisoare japoneza. Fischer a fost arestat in iulie 2004, dupa ce a incercat sa paraseasca tara cu un pasaport american anulat. El risca atunci o pedeapsa de pana la 10 ani de inchisoare in SUA, pentru ca a jucat un meci de sah in Iugoslavia in 1992, in pofida sanctiunilor americane impuse acestei tari. Fischer a fost eliberat abia dupa ce a primit cetatenia islandeza.

RETRAGERE. Gheorghe Craioveanu a declarat intr-un interviu acordat cotidianului AS ca nu doreste sa devina antrenor atunci cand se va retrage din activitate. "Pe banca tehnica se sufera foarte mult si viitorul meu nu este acolo. Pe mine ma macina gandurile atunci cand am un meci amical, cred ca nu as dormi deloc cu o luna inainte de o partida internationala importanta. Am primit o oferta din tarile calde, lucru de care au nevoie oasele mele batrane. Lasand gluma la o parte, nu m-am gandit la nimic si o voi face doar cand ne vom salva de la retrogradare", a mai spus atacantul lui Getafe.

×
Subiecte în articol: sport