x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Invinsi acasa de Deportivo

Invinsi acasa de Deportivo

13 Feb 2005   •   00:00

La ultimul meci dinaintea partidei cu Steaua, echipa lui Claudio Ranieri a pierdut pe "Mestalla", cu 1-2 in fata lui Deportivo La Coruna.

DELIA GOMOESCU

DEPASIT. Carboni (tricou alb), mai mereu depasit de Luque
Valencia isi continua caderea libera in Primera Division. Cu patru zile inaintea meciului cu Steaua din "16-imile" Cupei UEFA, echipa lui Ranieri si-a adus la disperare suporterii, dupa ce a pierdut in fata lui Deportivo La Coruna cu 1-2 chiar pe "Mestalla". "Liliecii" nu au mai castigat din 8 ianuarie, iar din ultimele cinci etape au adunat doar 3 puncte.

SLAB. Elevii lui Caludio Ranieri n-au aratat mare lucru in partida de sambata. Nu au avut nici o clipa jocul in mana si, mai mult, nu au profitat de ocaziile clare pe care si le-au creat. Levantinii au punctat prin Marco Di Vaio, in minutul 50, dupa ce Scaloni (’44) deschisese scorul pentru Depor. Golul lui Victor (’73) a adus victoria formatiei lui Irureta, care s-a razbunat astfel dupa umilinta suferita in tur, cand a pierdut cu 1-5 pe teren propriu.

CONTESTAT. Desi suporterii au ajuns la capatul rabdarii, lui Ranieri i s-a parut ca echipa sa a jucat bine. Ba chiar ca a fost cea mai buna evolutie din 2005. La ultimul meci inaintea confruntarii cu Steaua, tehnicianul italian a folosit urmatoarea formatie: Palop - Carboni, Caneira, Marchena, Moretti (‘78 Xisco) - Rufete (’69 Aimar), Albelda, Baraja, Fabio Aurelio - Di Vaio, Corradi (’46 Mista).

PE SAN SIRO
Sambata seara, lotul Stelei a fost prezent pe "San Siro" din Milano, acolo unde a asistat la derby-ul etapei din Serie A, Inter - AS Roma 2-0. Inca de la coborarea din autocar, Walter Zenga a fost asaltat de fanii Inter-ului, care s-au calcat in picioare pentru a primi un autograf sau a-l poza pe tehnicianul liderului din Divizia A. Un moment inedit l-a avut in prim-plan si pe atacantul Rica Neaga. Fan al Milanului, acesta s-a afisat pe cap cu o caciula purtand insemnele rivalei de moarte a Inter-ului. Rica a fost observat la timp de Zenga, antrenorul ordonandu-i sa renunte imediat la fes pentru a nu fi linsat de fanii trupei lui Mancini. Altfel, Neaga si Paraschiv si-au achizitionat de la Milano ultimul model de ghete "Adidas". "Le-am luat special pentru Valencia. Cu ele voi inscrie pe Mestalla", a prevestit Rica Neaga. Zenga s-a reintalnit si cu fostul sau coechipier, celebrul Giuseppe Bergomi. Fostul fundas este comentator la SkySport, unde castiga 120.000 de euro pe luna. (Mihai Igirosanu)
×
Subiecte în articol: sport