x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Invitatii lui Mutu - Vedetele Trezeguet si Emerson au vizitat Bucurestiul

Invitatii lui Mutu - Vedetele Trezeguet si Emerson au vizitat Bucurestiul

de Mihai Igirosanu    |    18 Apr 2006   •   00:00

Profitand de vacanta oferita de antrenorul lui Juventus, Fabio Capello, cu ocazia Pastelui catolic, internationalul Adrian Mutu i-a invitat la Bucuresti pe colegii sai, francezul David Trezeguet si brazilianul Emerson.

OASPETI. Adrian Mutu (al doilea din stanga) i-a adus la Bucuresti pe celebrii David Trezeguet (al patrulea) si Emerson (al cincilea), profitand de mini vacanta oferita cu ocazia Pastelui catolic de antrenorul lui Juventus, Fabio Capello

Profitand de vacanta oferita de antrenorul lui Juventus, Fabio Capello, cu ocazia Pastelui catolic, internationalul Adrian Mutu i-a invitat la Bucuresti pe colegii sai, francezul David Trezeguet si brazilianul Emerson.

Insotiti de zece bodyguarzi si alti sase prieteni comuni, fotbalistii celebrului club torinez au ajuns sambata seara in Capitala Romaniei. Imediat dupa sosire, Mutu l-a contactat pe patronul restaurantului "Trattoria Il Calcio", Valentin Salagean, pentru a rezerva o masa. Bun prieten cu internationalul, acesta a plecat imediat de acasa, unde se afla in mijlocul unei petreceri, pentru a-i aranja cina lui Mutu.

SIMPLITATE. Ajuns la restaurant in jurul orei 23:00, grupul a surprins prin naturalete si simplitate, nedorind sa rezerve o masa speciala sau sa se izoleze de restul clientilor. "Torinezii" au cinat chiar in mijlocul localului, captand imediat atentia celor din jur, mai ales a unui grup de italieni, fani ai lui Juventus. "Nu-mi vine sa cred ca am putut sta asa de aproape de ei. In Italia nu te poti apropia nici la cinci metri de jucatori", a marturisit unul dintre clienti. Mutu, Emerson si Trezeguet au raspuns cu rabdare cererilor de autografe si poze. "Nu cumva tuna si fulgera afara?", s-a intrebat la un moment dat atacantul francez, observand numeroasele blitz-uri ale aparatelor foto sau multimii de telefoane mobile care incercau sa surprinda o amintire pretioasa.

MENIU. Desi se afla in vacanta, cei trei fotbalisti au preferat un meniu bazat pe mancaruri usoare. Adrian Mutu a consumat o salata bazata pe legume, francezul Trezeguet, o pizza cu fructe de mare, iar Emerson, o portie de paste combinate cu legume la gratar. Foarte multumiti de orele petrecute, cei trei au spus ca vor incerca sa revina cat mai curand, alaturi de alti colegi sau chiar impreuna cu antrenorul Fabio Capello.

CADOURI. La plecare, zarind pe un perete tricoul cu autograf al lui Adrian Mutu de la Chelsea, Trezeguet a glumit. "E de pe vremea cand jucai si tu fotbal, nu?". Drept raspuns, Mutu a adus din masina un tricou al sau de la Juventus, pe care l-au semnat si colegii sai, care a fost expus la loc de cinste in restaurant.
×
Subiecte în articol: sport mutu trezeguet