x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ioan Andone, la negocieri

Ioan Andone, la negocieri

de Daniel Stan    |    09 Noi 2009   •   00:00
Ioan Andone, la negocieri
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Aflat de puţină vreme în postura de antrenor principal al roş-albilor, Cornel Ţălnar este în pericol de a fi schimbat, indiferent de rezultatul meciului cu Rapid.

Exceptând jocul cu gruparea din Giuleşti, conducerea dinamovistă pregăteşte viitorul. Cea mai importantă problemă care se discută în birouri este antrenorul principal, numele lui Ioan Andone fiind cel mai vehiculat.

"Cu Ando vorbim de mult timp. Acum este liber de contract, va veni la meciul cu Rapid şi vom vedea ce va fi. Noi i-am propus o înţelegere pe termen lung, a spus că se va gândi, şi aşteptăm un răspuns", au declarat oficialii "câinilor". Tehnicianul a fost demis în urmă cu o săptămână de la Al Hilal, însă discuţiile cu Cristi Borcea nu au avut loc înainte.

"Prioritatea principală ca antrenor la Dinamo este Ioan Andone. Totul va depinde însă de Cornel Dinu. Dacă va fi de acord «Mister», iar Andone va accepta oferta noastră, atunci va fi OK. Cu siguranţă, Cornel Ţălnar va rămâne în staff-ul tehnic, a demonstrat valoare de când conduce echipa", a declarat preşedintele executiv al grupării din Ştefan cel Mare.  Până atunci însă, jucătorii au fost înştiinţaţi că nu vor mai încasa bonusuri până în momentul când echipa va ajunge pe prima poziţie.

CURĂŢENIE DE IARNĂ
"Din ce am văzut în partida cu Galatasaray, mulţi vor fi daţi afară în iarnă. Îi anunţ pe jucători că trecutul nu le asigură şi viitorul la Dinamo. Pe foarte mulţi nu-i interesează această echipă, ci doar aspectul financiar", a răbufnit preşedintele Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea. La partida de aseară urmau să vină mai mulţi reprezentanţi ai unor cluburi europene pentru a urmări evoluţiile lui Gabi Torje şi Adrian Cristea, ultimul fiind curtat de două grupări din Rusia.

 

Borcea pleacă, vine Neţoiu?
Preşedintele executiv al "câinilor", Cristi Borcea, care este şi acţionar, nu a fost prezent aseară la meciul cu Rapid. Surse din cadrul grupării din Ştefan cel Mare susţin că oficialul dinamovist nu mai vrea să investească la echipă, urmând să-i predea acţiunile, în iarnă, lui Gigi Neţoiu, fost investitor la gruparea roş-albă. "Din ce se discută, Cristi Borcea nu mai rezistă, însă îi va fi greu să plece, Dinamo e viaţa lui. Gigi Neţoiu e dispus să revină printre acţionari, însă una dintre condiţii este să rămână şi Borcea", au declarat surse din cadrul clubului. Cristi Borcea a fost sâmbătă în cantonamentul de la Săftica şi i-a anunţat pe jucători că vor evolua doar pentru onoarea lor. "Ar fi putut câştiga mulţi bani, însă le-au dat cu piciorul. A fost doar vina lor", ar fi spus Cristi Borcea.

 

Ze Kalanga, anchetat
Aflat pe lista de transferuri după evoluţiile neconcludente din ultima vreme, mijlocaşul Ze Kalanga a intrat şi în vizorul Poliţiei, după ce a fost prins conducând un autoturism neînmatriculat. Fotbalistul angolez urmează să fie cercetat, fiind depistat sâmbătă, în jurul orei 15:00, în zona Obor-Lizeanu, la volanul unei maşini aflate în neregulă. "Jucătorul lui Dinamo a fost depistat conducând un autoturism neînmatriculat, motiv pentru care s-a deschis un dosar de cercetare", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan. Conform Regulamentului de Ordine Interioară al clubului, pentru asemenea faptă, orice jucător este pasibil de o amendă până la 5.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport