x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iordanescu, ofertat de Legia Varsovia

Iordanescu, ofertat de Legia Varsovia

02 Oct 2004   •   00:00

Daca Romania pierde meciul cu Cehia, de la Praga, selectionerul Anghel Iordanescu ar putea demisiona, el avand o oferta de la Legia Varsovia.

SORIN ANGHEL

Chiar daca in ultimii ani nu a obtinut rezultate notabile, selectionerul Anghel Iordanescu nu duce lipsa de oferte. "Generalul", pe a carui carte de vizita stau scrise trei calificari la turneele finale, are pe birou o oferta din partea polonezilor de la Legia Varsovia.

RAZBOI. Dupa eliminarea prematura din Cupa UEFA, stafful tehnic al echipei din capitala Poloniei si-a depus demisia. Legia a ratat calificarea in faza grupelor, fiind scoasa din cursa de Austria Viena, dupa o dubla victorie a austriecilor, 1-0 si 3-1. Chiar daca echipa sa nu a pierdut nici un joc in actuala editie de campionat, aflandu-se pe locul 3, cu un joc restanta, la 5 puncte in spatele rivalilor de la Wisla Cracovia, antrenorul Dariusz Kubicki a demisionat.

SOLUTII. In clipa de fata, potrivit presei polone, favorit pentru a prelua functia de antrenor principal la Legia Varsovia este cehul Jozef Chovanec, care tocmai a refuzat pe Steaua Rosie Belgrad. Ca varianta de rezerva exista numele lui Iordanescu. Daca oferta va ramane in picioare, "Generalul" va da un raspuns abia dupa meciul echipei nationale de la Praga.

BRUCKNER DESPRE MUTU

Selectionerul reprezentativei Cehiei, Karel Bruckner, a declarat ca atacantul Adrian Mutu este cel mai periculos jucator al echipei Romaniei. "Echipa Romaniei este foarte puternica. Am vizionat inregistrari ale meciurilor cu Macedonia si cu Finlanda. Jucatorii romani sunt foarte rapizi, iar in atac improvizeaza foarte bine. Atacantul Adrian Mutu este de departe cel mai periculos jucator al lor", a spus Bruckner.
×
Subiecte în articol: sport