x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ITALIA - Mutu, pe drumul cel bun

ITALIA - Mutu, pe drumul cel bun

de Delia Gomoescu    |    04 Noi 2008   •   00:00

Atacantul Fiorentinei a revenit pe gazon în meciul cu Siena. În schimb, Cristi Chivu a aflat că s-ar putea să nu mai joace în acest an.



Fiorentina a plecat învinsă, 0-1, de la Siena, însă Adrian Mutu este pe calea cea bună. Revenit pe gazon, românul a jucat 66 de minute şi, chiar dacă este în urmă cu pregătirea fizică, şi-a creat câteva ocazii de gol. De altfel, antrenorul Cesare Prandelli a declarat la finalul întâlnirii cu Siena că singurul câştig al partidei pentru echipa sa este revenirea lui Mutu. “Singurul aspect pozitiv al meciului este faptul că Adrian este recuperat din punct de vedere fizic. Mutu este un jucător care reuşeşte să dea mereu un plus important echipei, chiar dacă acum a fost doar din punct de vedere al personalităţii”, a precizat tehnicianul italian. La rândul său, agenţia Datasport a scris: “Mutu nu a fost în vârful formei sale, dar cu câteva pase pentru Pazzini şi cu o lovitură de cap în minutul 49 l-a forţat pe Curci să facă nişte parade importante”. În schimb, majoritatea site-urilor suporterilor “viola” consideră că românul nu ar fi trebuit introdus pe teren tocmai din cauza formei fizice precare.

CHIVU STĂ DOUĂ LUNI

În timp ce Mutu a revenit pe iarbă, Chivu a aflat că riscă să stea în afara gazonului o perioadă destul de lungă, aproximativ două luni. Fundaşul lui Inter a suferit o leziune la ligamentul colateral intern al genunchiului stâng, în minutul 75 al meciului cu Reggina. Chivu nu va avea probabil nevoie de o intervenţie chirurgicală, însă va urma un program de recuperare la centrul de la Appiano Gentile. Problemele medicale ale lui Chivu îi dau bătăi de cap şi antrenorului Jose Mourinho, care, înaintea meciului cu Anorthosis Famagusta din Liga Campionilor, s-a văzut nevoit să includă în lot jucători de la echipa a doua.

×
Subiecte în articol: sport mutu