x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ITALIA / Zenga rămâne

ITALIA / Zenga rămâne

12 Dec 2008   •   00:00

Antrenorul italian va sta pe banca tehnică a Cataniei până în iunie 2010 şi se gândeşte să-l aducă pe Semedo în locul "neadaptatului" Dică.



Vestea prelungirii contractului dintre "Omul Păianjen" şi clubul sicilian nu reprezintă o surpriză. Zenga a afirmat în mai multe rânduri că la Catania a găsit o atmosferă care îl stimulează şi îi permite să lucreze aşa cum şi-a dorit întotdeauna. Deşi ieri nu a dorit să comenteze nimic depre noul acord, acum câteva zile tehnicianul italian îşi exprimase deja ataşamentul faţă de oraşul sicilian şi faţă de suporteri: "La Catania mă simt bine. Mă identific cu proiectele, cu dorinţele oamenilor. Muncesc pentru a dărui un zâmbet unui oraş frumos, dar sufocat de multe probleme. Fotbalul a devenit şi aici soluţia pentru a uita un timp de toate necazurile".

La rândul său, preşedintele "roş-albaştrilor", Antonino Pulvirenti, este încântat că-l va avea pe Zenga alături şi în continuare: "A fost uşor să ajungem la un acord. Avem aceleaşi opinii şi obiective. Zenga a obţinut rezultate importante, dar mai ales a îmbrăţişat proiectul nostru pe termen lung". Fostul antrenor al Stelei a venit la Catania în aprilie, cu şapte etape înainte de finalul campionatului trecut, şi a salvat echipa de la retrogradare. În acest sezon, formaţia siciliană ocupă locul 9. Potrivit site-ului "tuttomercatoweb.com", Zenga ar dori să-l aducă la Catania pe Antonio Semedo, care ar urma să-i ia locul lui Nicolae Dică.

×
Subiecte în articol: sport