x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jucam doar pentru locurile 7-8

Jucam doar pentru locurile 7-8

17 Dec 2004   •   00:00

Desi a invins reprezentativa Austriei, in ultimul meci din grupa principala a CE din Ungaria, cu 32-28 (14-15), nationala feminina a Romaniei nu si-a indeplinit obiectivul stabilit inaintea turneului final, clasarea intre locurile 1-6.

Tot joi seara, Germania a castigat in fata Austriei, iar Danemarca a produs mare bomba, invingand Ungaria. Nordicele au castigat grupa, fiind urmate de Ungaria, Germania si Romania. Azi vor avea loc semifinalele, Norvegia - Ungaria si Danemarca - Rusia, dar si meciul Romania - Spania, care conteaza pentru locurile 7-8.

MEDIOCRU. Succesul obtinut in fata austricelor a fost unul fara o importanta deosebita si s-a produs dupa o evolutie extrem de slaba. "Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si ii rugam sa creada in noi. De aceasta data, echipa chiar a dat tot ce a putut pe teren si nu cred ca trebuie vazut acest meci ca un razboi intre romancele de la noi si cele din echipa austriaca", a spus Aurelia Bradeanu, desemnata cea mai buna jucatoare a Romaniei la finalul partidei.

ANTRENOR. Ratarea obiectivului il pune pe antrenorul Cornel Otelea intr-o situatie delicata, sansele ca el sa fie demis fiind foarte ridicate. "Nu antrenorul ne urca in primul rand pe un podium, ci noi. Nu este o solutie schimbarea domnului Otelea. Noi trebuie sa ne concentram si sa ne adunam psihic. Anul acesta, antrenorul a reusit mult mai bine asta", a spus Aurelia Bradeanu. Otelea nu s-a prezentat la conferinta de presa, evitand orice comentariu.

×
Subiecte în articol: sport