x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jucatorii, la un pas sa ia bataie

Jucatorii, la un pas sa ia bataie

02 Oct 2004   •   00:00

Dinamo a iesit din cupele europene. Pe usa din dos, daca privim cum a taxat galeria o campioana neputincioasa. Partizan a fost o nuca prea tare si, la adapostul acelui 3-1 din tur, a transformat joi seara stadionul "Lia Manoliu" intr-un fief de bucurie sarbeasca.

MARIAN STEFAN

Antrenorul Ioan Andone se considera singurul vinovat. Si nu pentru faptul ca a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA. Ci pentru ca n-a stiut sa "taie in carne vie" atunci cand o parte din elevii sai si-a gasit alinarea prin baruri.

ERUPTIE. Suporterii au digerat foarte greu neputinta favoritilor. "La bautura, cu totii la bautura", "Conducere de cacat, pe Dinamo ai ingropat", sau "Borcea, lasa-ne!" au fost doar cateva dintre scandari. Era clar ca fanii "si-au retras ambasada". La circa o ora de la finalul meciului, jucatorii s-au oprit la vestiarele stadionului Dinamo.

INCIDENT. Acolo au fost asteptati de circa 30 de suporteri, care au cerut lamuriri. Pe "dinamo-online" a fost povestit cu lux de amanunte tot incidentul. "Am intrat peste ei in vestiar. Erau toti, mai putin Niculescu. Stiau ca sunt vinovati si tineau capetele in pamant. Petre tipa ca istericul sa iesim afara. I-a pus mana in gat lui Ceapa (n.n. - membru al galeriei). Ceapa a vrut sa-i dea una, dar s-a abtinut. Andone a stat mai mult de vorba cu noi, dar era foarte afectat. S-a purtat o discutie foarte civilizata, dar, in stilul lui, n-a dat vina pe nimeni".

NEBUNIE

Maine, Dinamo va juca la Timisoara, acolo unde a castigat ultimele doua partide, si cu ajutorul arbitrilor. Acest lucru i-a facut pe suporterii alb-violeti sa ii ameninte pe "caini" ca nu vor scapa usor daca si duminica isprava "oamenilor in negru" se va repeta. La ora jocului, care va fi transmis in direct de National TV, cu incepere de la ora 19:45, oficialii lui "Poli" AEK estimeaza ca stadionul va fi arhiplin. "Eu imi doresc mai mult decat jucatorii sa bat pe Dinamo. O sa pregatesc o formula de echipa cu care sa-l surprind pe Ioan Andone si sa putem iesi invingatori", a declarat Gigi Multescu. Tehnicianul lui "Poli" AEK mizeaza la acest joc si pe Romica Buia.

"AMICII"

Implicati saptamana trecuta intr-un eveniment rutier, intre Iordache si Semeghin au aparut tensiuni. Cei doi s-au intalnit ieri-dimineata la o cafenea situata in apropierea stadionului din Stefan cel Mare. Dupa circa o ora de discutii, ei au parasit localul, disputa verbala continuand si in strada. Injuraturile adresate de Semeghin lui Iordache au atras atentia trecatorilor, fiind auzite si de pe partea opusa, acolo unde se afla sediul IGP.

OBIECTIV

Site-ul suporterilor dinamovisti a fost foarte acid ieri, atunci cand a prezentat reactiile de dupa meciul Dinamo - Partizan. Opinii, declaratii la cald, precum si scandarile la adresa conducerii si a jucatorilor au fost prezentate obiectiv pe "dinamo-online". De asemenea, incidentul de la vestiare, acolo unde Florentin Petre a sarit la gatul unuia dintre suporteri , a primit spatiu larg, un lucru fiind cert: intre capitan si galerie s-a produs o ruptura ce pare definitiva. Mai cu seama ca la finalul partidei cu Partizan, dinamovistii au fost nevoiti sa admire tabela de marcaj pe care statea scris cu litere de-o schioapa: "Succes Stelei in grupele Cupei UEFA!".

Florentin Petre: "As juca si la Steaua!"

SORIN ANGHEL

  • Jurnalul National: Florentin, ce zici de scandarile de la finalul meciului cu Partizan?

    Florentin Petre: Ne-au deranjat foarte mult jignirile si apostrofarile suporterilor de la finalul partidei. Trebuie sa evitam asemenea situatii, pentru a nu mai fi jigniti.

  • Ti se pare normala atitudinea suporterilor?

    Publicul a reactionat intr-un anumit fel si probabil ca vom pleca mai multi jucatori, asa cum au cerut si ei. Nu e o problema, pentru ca voi vorbi si eu cu impresarul, deoarece, in momentul in care suporterii nu te vor, dragoste cu forta nu se poate. Nu mai stau la Dinamo!

  • Te gandeai vreodata ca ai sa ajungi huiduit de galeria lui Dinamo?

    Nu imi inchipuiam niciodata ca voi ajunge sa ma injure galeria. Am jucat toata viata la Dinamo. Ma consider un simbol al acestei echipe si nu cred ca este normal ca niste derbedei sa ne critice.

  • Chiar vrei sa pleci de la Dinamo?

    Pai, daca suporterii nu ma vor, eu de ce sa mai stau? Credeti ca mie imi convine sa stau sa ma injure toata ziua niste derbedei, sa imi spuna ca sunt penibil si alte tampenii? Sunt decis sa plec. Nu mai suport ce se intampla la Dinamo. Dupa meci am trecut pe la stadionul din Stefan cel Mare. Ne-am pomenit acolo cu vreo 20 de derbedei.

  • Si ce s-a intamplat?

    Au inceput sa ne injure. Astia nu sunt suporteri! Nu stiu ce este in capul lor. Ei vor sa copieze galeria lui AS Roma, dar nu se uita ca aia au stadionul suspendat chiar din cauza ultrasilor.

  • Unde pleci? In strainatate sau in tara?

    Oriunde. Vreau sa joc la o echipa unde sunt dorit. Nu conteaza care este numele ei.

  • Chiar si la Steaua?

    Da, chiar si la Steaua!

  • Daca te suna Gigi Becali sa te cheme la Steaua, ce-i raspunzi?

    Eu sunt jucator profesionist si o sa joc la orice echipa care are nevoie de mine. La Dinamo nu mi se arata asta. Am familie, am doi copii de crescut, si nu pot sa stau pe bara.
  • ×
    Subiecte în articol: sport dinamo