x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl. Celebra Taylor Swift a sărbătorit victoria pe teren

Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl. Celebra Taylor Swift a sărbătorit victoria pe teren

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2024   •   11:00
Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl. Celebra Taylor Swift a sărbătorit victoria pe teren
Sursa foto: Hepta

Formația de fotbal american Kansas City Chiefs a învins pe San Francisco 49ers în Super Bowl. Cei de la Chiefs au devenit primii campioni NFL din ultimii 19 ani care câștigă trofeul doi ani la rând. Celebra Taylor Swift a sărbătorit victoria pe teren, ea fiind iubita uneia dintre vedetele Chiefs.

Finala campionatului de fotbal american este considerată evenimentul anului în sportul mondial. Partida Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers s-a desfășurat în noaptea de duminică spre luni, la Las Vegas.

Chiefs s-a impus cu 25-22 după prelungiri deoarece la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal 19-19, potrivit CNN. Conduși de oordonatorul Patrick Mahomes, cei de la Chiefs au câștigat Super Bowl-ul în trei din ultimele cinci sezoane.

Victoria de la Las Vegas a fost sărbătorită și de celebra Taylor Swift. Ea este iubita uneia dintre vedetele Chiefs, Travis Kelce. Într-o mare de confetti și înconjurată de fani, sportivi și camere de filmat, vedeta muzicii a coborât pe teren pentru a-și îmbrățișa iubitul. De altfel, relația dintre cei doi a fost urmărită intens de americani de-a lungul sezonului NFL, ducând la o creștere a interesului pentru campionatul de fotbal american.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: super bowl kansas city chiesfs