x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lacatus, in Divizia B, la Inter Gaz

Lacatus, in Divizia B, la Inter Gaz

16 Dec 2004   •   00:00

Ramas fara serviciu dupa ce selectionerul Anghel Iordanescu, al carui secund era, a demisionat de la echipa nationala, Marius Lacatus si-a gasit un nou loc de munca.

SORIN ANGHEL

DRUM NOU. De la echipa nationala, Lacatus a acceptat munca in Divizia B
VARIANTA. "Fiara" a fost curtat de Nicolai Boghici pentru a prelua conducerea tehnica a Otelului, echipa ramasa fara antrenor dupa ce contractul lui Sorin Cartu a expirat. Oferta galatenilor, care nu ofereau nici un ban in momentul semnarii angajamentului, si conditiile proaste de la echipa l-au determinat pe Lacatus sa refuze Otelul, formatie pe care a mai antrenat-o in returul sezonului 2001-2002 si care acum este in tratative cu Basarab Panduru. "Am discutat cu domnul presedinte Boghici, dar nu am reusit sa ajungem la o intelegere", a mentionat Lacatus.

ACORD. Chiar si asa, cel mai reprezentativ jucator din istoria Stelei si-a gasit un nou post de antrenor. Marius Lacatus a ajuns la o intelegere cu divizionara B Inter Gaz Bucuresti, echipa care, in ciuda conditiilor financiare foarte bune asigurate de conducerea clubului, se lupta pentru evitarea retrogradarii. Ocupanta locului 12 in Seria a 2-a ii ofera fostului "secund" al lui Iordanescu un salariu anual de 25.000 de dolari.

EXPLICATIE. "Trebuie sa ne gandim ca nu toti putem antrena Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova sau Farul, trebuie sa faca cineva si munca de jos, de la Divizia B. Aici poate voi avea linistea si timpul pentru a demonstra ceea ce stiu si ce vreau sa fac in aceasta meserie, chiar daca sunt la inceput", a considerat fosta vedeta a echipei Steaua, care va fi prezentat jucatorilor pe 10 ianuarie.

×
Subiecte în articol: sport