x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Laszlo Csosz a fost exclus de Vallentines

Laszlo Csosz a fost exclus de Vallentines

01 Mar 2004   •   00:00

Arbitrul Laszlo Csosz a fost exclus de Ion Craciunescu din loturile divizionare la sugestia scotianului Rudolf Vallentines, care a urmarit imagini de la meciul Olimpia Satu-Mare - "U" Cluj, scor 3-0

In urma cursurilor de instruire a arbitrilor din lotul national desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute la Bucuresti, Laszlo Csosz, din Sf. Gheorghe, a fost anuntat ca va fi retrogradat la judet.

CAUZA. Vestea i-a fost comunicata "centralului" in cea de-a doua zi a cursurilor. Dupa ce au fost prezentate imagini de la meciul Olimpia Satu-Mare - "U" Cluj, scor 3-0, condusa de Csosz, presedintele CCA i-a reprosat arbitrului ca a tras cu gazdele. "Dupa ce te-am promovat si ti-am dat dat meciuri la Divizia A, ti-ai facut de cap", a urlat Craciunescu.

INTERVENTIE. Laszlo Csosz a dat sa se apere, dar seful arbitrilor a continuat sa tune. "Pentru unii, Divizia A s-a transformat intr-un vis urat", a spus Craciunescu. Aflat in sala, scotianul Rudolf Vallentines i-a spus in soapta presedintelui CCA: "Pentru asemenea greseli in Scotia ar fi fost exclus". A fost suficient pentru ca Ion Craciunescu sa ia foc.
Acesta a convocat de urgenta o sedinta a CCA in care s-a aprobat excluderea lui Csosz din loturile divizionare. CALM. "Centralul" din Sf. Gheorghe, care a condus in primul esalon un meci si 20 de minute, a refuzat sa comenteze decizia dictata impotriva sa.
"Nu am primit nici o instiintare scrisa. Am avut doar o discutie cu Ion Craciunescu. Oricum, sa dai vina pe arbitraj la un meci de 3-0 parca nu e normal", a pus Csosz.

Govor: "O masura impotriva echipei mele"

La aflarea vestii ca arbitrul Laszlo Csosz a fost exclus in urma prestatiei de la meciul Olimpia Satu-Mare - "U" Cluj, scor 3-0, presedintele gazdelor, Mircea Govor, a reactionat: "Cine vede caseta meciului isi da seama ca nu exista motive pentru o decizie asa radicala. Cred ca aceasta masura e indreptata si impotriva echipei mele ". "Centralul" din Sf. Gheorghe este vicepresedintele Comisiei Judetene de Arbitri Covasna, iar in viata de zi cu zi este inspector de asigurari la Ardaf. In urma jocului de la Satu-Mare, si observatorul Patritiu Abrudan a fost exclus din CCA, pentru ca nu a consemnat nimic in raportul de observare.
( SORIN ANGHEL )

×
Subiecte în articol: sport csosz laszlo csosz