x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Mega Inter Adriano

Liga Campionilor - Mega Inter Adriano

16 Mar 2005   •   00:00

Inter Milano a intregit marti seara tabloul echipelor calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Dupa 1-1 pe terenul detinatoarei trofeului, FC Porto, "nerazzurrii" au invins acasa cu 3-1.

HAT-TRICK. Eroul meciului a fost brazilianul Adriano (foto), cel care a marcat toate cele trei puncte ale italienilor, in minutele 6, 63 si 87. Pentru formatia portugheza, aflata departe de forma din sezonul trecut, a inscris Jorge Costa (’69). Partida s-a disputat cu o saptamana mai tarziu din cauza faptului ca in aceasta faza a competitiei AC Milan si Inter au fost programate sa joace returul pe teren propriu, iar cele doua echipe impart acelasi stadion.

SORTI. Dupa intalnirea de marti, Italia a confirmat, cel putin pana in acest moment, ca este regina Ligii Campionilor, Peninsula avand trei grupari calificate in sferturi: Milan, Juventus si Inter. Urmeaza Anglia, cu doua formatii: Chelsea si Liverpool. Tabloul este completat de Bayern München, PSV Eindhoven si Lyon. Pentru ca in fazele superioare ale intrecerii nu mai exista nici un fel de restrictii, fiecare echipa o poate intalni pe oricare din celelalte sapte. Tragerea la sorti pentru sferturile si semifinalele Ligii Campionilor va avea loc la Nyon, maine, cu incepere de la ora 13:00, si va fi transmisa in direct de Eurosport.

×
Subiecte în articol: sport