x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Mourinho ingenuncheat

Liga Campionilor - Mourinho ingenuncheat

23 Feb 2005   •   00:00

Venit la Barcelona la adapostul unor declaratii mai mult decat razboinice, antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, a fost nevoit sa se recunoasca invins ieri seara in fata lui Frank Rijkaard.

DRAGOS STOICA

BUCURIE. Argentinianul Maxi Lopez (al doilea din stanga) a avut parte de un debut excelent in Liga Campionilor
Lucrurile au inceput bine pentru englezi, care au deschis scorul printr-un autogol al lui Belletti in minutul 33, dupa o cursa excelenta pe partea dreapta a irlandezului Damien Duff.

ELIMINARE. Chiar si dupa ce s-au vazut condusi, catalanii au parut mult timp incapabili sa reactioneze, dar eliminarea lui Drogba a turnat plumb in picioarele britanicilor. In plus, introdus in a doua repriza, argentinianul Maxi Lopez a debutat excelent in cupele europene, acesta egaland dupa o faza in care balonul a circulat pe traseul Ronaldinho - Eto’o, pentru ca apoi sa-i paseze involuntar camerunezului, care a dus scorul la 2-1 in favoarea gazdelor. In celalalt cap de afis al meciurilor de ieri seara, AC Milan a dat lovitura pe Old Trafford in fata lui Manchester, elevii antrenorului Carlo Ancelotti luand o serioasa optiune pentru calificare gratie golului reusit de argentinianul Hernan Crespo, cu 12 minute inainte de final.

OPTIMI
Rezultate de miercuri
  • Barcelona - Chelsea 2-1
    (Maxi Lopez ’67, Eto’o ’73 / Belletti ’33 - autogol)
  • Man United - AC Milan 0-1
    (Crespo ’78)
  • FC Porto - Inter Milano 1-1
    (Ricardo Costa ’61 / Martins ’23)
  • Werder Bremen - Lyon 0-3
    (Wiltord ’9, Diarra ’77, Juninho ’80)
  • ×
    Subiecte în articol: sport