x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor / Ultimul hop pentru Steaua inaintea fotbalului adevarat: Galatasaray Istanbul

Liga Campionilor / Ultimul hop pentru Steaua inaintea fotbalului adevarat: Galatasaray Istanbul

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Aug 2008   •   00:00
Liga Campionilor /  Ultimul hop pentru Steaua inaintea fotbalului adevarat: Galatasaray Istanbul

13:21 • Ne-am rugat sa scapam de Atletico Madrid si sa jucam cu Brann Bergen. Ba, Gigi Becali l-a luat pe Dumnezeu in vizor si, in timpul tragerii la sorti a dat-o pe cruci facute pentru un adversar accesibil. Sortii nu au tinut cont de dorinta latifundiarului si i-au facut un „cadou” de foc, turcii de la Galatasaray Istanbul.

Ne-am rugat să scăpăm de Atletico Madrid şi să jucăm cu Brann Bergen. Ba, Gigi Becali l-a luat pe Dumnezeu în vizor şi, în timpul tragerii la sorţi a dat-o pe cruci făcute pentru un adversar accesibil. Sorţii nu au ţinut cont de dorinţa latifundiarului şi i-au făcut un „cadou” de foc, turcii de la Galatasaray Istanbul.


ADVERSAR GREU.  Turul III, preliminar, al Champions League a scos din urne un meci de foc: FC Shalke 04 – Atletico Madrid. Nici împerecherea făcută între Standardul lui Loti Boloni şi Liverpool nu pare a fi mai prejos decît întîlnirea dintre reprezentantele Germaniei şi Spaniei. Încercînd să pară indiferent, în lupta pentru banii oferiţi de UEFA, Becali s-a dat viteaz: „Nu mi-a fost niciodată frică de turci. Galata nu mai este atît de puternică. Eu îmi doresc ca Steaua să bată”. Meciul cu reprezentanta semilunei poate găsi Steaua mult mai slabă. „Mirel Rădoi nu cred că va mai juca în meciul tur, de la Istanbul, cu Galatasaray. Este posibil să plece în două-trei zile. La Inter, pe o sumă care mă mulţumeşte”, a spus Gigi Becali imediat după tragerea la sorţi.


CINE, CUM VISEAZĂ? Partidele tur se vor disputa la 12/13 august, pe terenurile primelor formaţii, iar jocurile retur la 26/27 august. Cîştigătoarele celor 16 duble manşe se vor califica în grupele Ligii Campionilor.


 

Programul turului 3 preliminar al Ligii Campionilor:

 

Anorthosis Famagusta/Rapid Viena - Olympiakos Pireu 

Vitoria Guimaraes - Goteborg/Basel     

Şahtior Doneţk - Domzale/Dinamo Zagreb

Schalke 04 - Atletico Madrid

Aalborg/Modrica - Glasgow Rangers/FBK Kaunas

FC Barcelona - Beitar Ierusalim/Wisla Cracovia 

Levski Sofia - Anderlecht/BATE Borisov

Standard Liege - Liverpool

Inter Baku/Partizan Belgrad - Fenerbahce/MTK Budapesta 

FC Twente - Arsenal Londra

Spartak Moscova - Drogheda/Dinamo Kiev

Juventus Torino - Tampere United/Artmedia Bratislava

Brann Bergen/Ventspils - Olympique Marseille

Fiorentina - Slavia Praga

Galatasaray Istanbul - Steaua Bucureşti

Panathinaikos/Dinamo Tbilisi - Şerif Tiraspol/Sparta Praga

 


 

„Important este să ne calificăm. Jucătorii se vor mobiliza mai bine. Nu mi-e frica. Mizez pe principiile mele de viaţă. E Postul Sfintei Marii voi cere ajutor Domnului. În această situaţie toate bazele mi le pun în divinitate”.

- Gigi Becali, finanţator Steaua Bucureşti


 

"O să fie o dublă interesantă. Cine va juca mai bine va cîştiga. Eu am jucat la ambele formaţii şi nu pot să ţin cu una anume. Va depinde foarte mult de forma în care se vor afla cele două echipe. Din punctul meu de vedere, Steaua trebuie să joace bine în ambele manşe pentru a se califica. Suporterii turci încurajează foarte mult echipa. Galatasaray este echipa numarul 1 în Turcia"  –  Gheorghe Hagi

 

 

×
Subiecte în articol: sport steaua