x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Linie dreaptă pentru Ajax

Linie dreaptă pentru Ajax

de Daniel Stan    |    01 Dec 2009   •   00:00
Linie dreaptă pentru Ajax
Sursa foto: David Moldovan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Timişorenii aşteaptă din poziţia de lideri în Liga 1 partida de mâine seară, cu Ajax Amsterdam, din Europa League, partida urmând a avea loc pe arena "Dan Păltimişanu", de la ora 22:05, în direct la sport.ro.

Succesul cu 6-2 obţinut la Mediaş i-au readus pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău în fruntea clasamentului Ligii 1, Alexa şi compania aşteptând cu optimism partida cu Ajax Amsterdam, de mâine seară, din Etapa a 5-a a Grupei A din Europa League. "Deşi nu mai există decât şanse teoretice de calificare, trebuie să jucăm pentru public şi pentru blazonul echipei. Vom da totul să învingem pe Ajax Amsterdam, după ce în deplasare am reuşit 0-0", a declarat tehnicianul grupării "viola".

La rândul lui, golgeterul echipei, Gigel Bucur, cu o "triplă" reuşită la Mediaş, a precizat: "Trebuie să obţinem şi noi prima victorie în Europa League.
Numai la asta ne gândim. Suntem pe un drum ascendent şi trebuie să confirmăm şi în cupele europene.
Simt că vom înscrie în meciul cu Ajax, vrem să-i facem fericiţi pe fani".

Adversara timişorenilor, Ajax Amsterdam, s-a impus în ultima etapă a campionatului Olandei tot la scor şi tot în deplasare, 5-1, în faţa celor de la Vitesse Arnhem, aflându-se pe locul 3 în clasament, cu 35 de puncte, la şase lungimi de liderul Twente Enschede. Cel mai în formă jucător al "lăncierilor" a fost sârbul Pantelici, care a marcat de trei ori.

Delegaţia olandeză va sosi la Timişoara azi, în jurul pânzului, iar seara va efectua antrenamentul oficial. Cele mai ieftine bilete la meciul cu Ajax sunt la peluze, 10 RON, şi la tribunele I şi a II-a, 20 RON. La tribuna 0, un tichet costă 100 RON, la loje 160 RON, iar la sectorul VIP 330 RON.

×
Subiecte în articol: sport