x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lobby pentru "Clau-gol"

Lobby pentru "Clau-gol"

14 Mar 2005   •   00:00

Golgeterul echipei in turneul din Antalya, cu noua reusite, Claudiu Niculescu a fost omul meciului cu Farul: a facut faza la primul gol si l-a inscris pe al doilea. La final, s-a discutat si despre eventuala convocare a sa la echipa nationala.

DANIEL STAN

IN FORMA. Contra constantenilor, Claudiu Niculescu a aratat ca ramane una dintre piesele grele de la Dinamo
OPINII. "Sper ca Niculescu sa intre acum in vederile selectionerului pentru meciul cu Olanda", a declarat antrenorul dinamovistilor, Ioan Andone, completat de fostul international Florin Raducioiu, prezent la meci: "Claudiu Niculescu, Stelea si Petre merita convocarea. Insa acest lucru il decide doar selectionerul". Antrenorul echipei reprezentative, Victor Piturca, s-a aflat in tribuna duminica seara, dar a evitat sa faca vreun comentariu vizavi la posibilii selectionabili de la Dinamo. In schimb, directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, a declarat: "In momentul de fata, Niculescu este cel mai bun atacant din tara si ar fi normal sa fie chemat la echipa nationala. El nu va pleca sub nici o forma la o alta echipa. Stiu ca Piturca nu tine cont de varsta si alege jucatorii cei mai in forma".

INCARCATI DE OPTIMISM
Succesul din fata Farului l-a facut pe directorul executiv al campioanei, Cristi Borcea, sa-si aminteasca de Steaua: "Dinamo va demonstra in Ghencea ca merita sa fie campioana. Pana la meciul direct sper sa-i depasim in clasament". Dupa victoria in fata gruparii constantene, dinamovistii nu au primit nici o zi libera, ei urmand sa sustina prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, cu FC National, pe arena din Cotroceni. "Daca nu vom mai face gafe in aparare, atunci putem transa calificarea inca din meciul tur", a prefatat Ioan Andone disputa cu "bancarii".

×
Subiecte în articol: sport