x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lobonţ se reface la Roma

Lobonţ se reface la Roma

de Marius Mihalcea    |    15 Aug 2009   •   00:00
Lobonţ se reface la Roma
Sursa foto: /rpressport.ro

Potrivit cotidianului italian Corriere dello Sport, portarul grupării din Ştefan cel Mare va semna zilele acestea un contract cu formaţia "giallorossa".



Operat după ruptura ligamentului încrucişat anterior suferită în meciul cu Gloria Bistriţa din sezonul trecut, Bogdan Lobonţ se reface în aceste zile, mai susţine Corriere dello Sport în ediţia sa de ieri, în cantonamentul de la Trigoria al lui AS Roma. Cotidianul italian dă ca sigur transferul goalkeeperului român la echipa pregătită de Luciano Spalletti, tehnician care ar putea ajunge la Zenit St. Petersburg, care s-ar face pentru 2,5 milioane de euro. "Tranzacţia se va materializa în baza relaţiilor excelente pe care impresarii jucătorului, fraţii Becali, le au cu oficialii grupării romane", argumentează Corriere dello Sport. "Lobonţ se află la Roma, unde se recuperează în urma accidentării din aprilie. Nimeni nu a discutat cu oficiali ai echipei AS Roma, iar Bogdan se gândeşte acum numai la vindecare. Va putea reveni pe teren peste câteva luni. Lobonţ, la Trigoria? Este imposibil ca el să-şi facă recuperarea acolo. El este jucătorul formaţiei Dinamo Bucureşti, nici clubul, nici eu nu am primit vreun telefon", a dezminţit Victor Becali. "Lobonţ este jucătorul şi căpitanul lui Dinamo. Obiectivul nostru este recuperarea lui cât mai rapidă, pentru că aşteptăm să revină cât mai repede în poarta lui Dinamo", a spus şi preşedintele executiv al "roş-albilor", Cristi Borcea.

Amendă anulată

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a anulat amenda de 20.000 de lei şi avertismentul aplicate Clubului Dinamo de Comisia de Disciplină, în urma incidentelor provocate de fanii "câinilor" la partida din prima etapă, din Bănie, cu Universitatea Craiova. Gruparea din Ştefan cel Mare, dar şi Clubul Universitatea Craiova fuseseră amendate şi primiseră avertismente deoarece în timpul partidei încheiate la egalitate, scor 0-0, au avut loc incidente între suporteri, existând, de asemenea, tentative de introducere în stadion a unor obiecte interzise. Jandarmeria a dictat atunci 15 sancţiuni şi a întocmit patru dosare penale pentru suporterii celor două formaţii.

×
Subiecte în articol: sport lobonţ