x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Luni ma intorc"

"Luni ma intorc"

de Andrei Nicolescu    |    12 Noi 2005   •   00:00
"Luni ma intorc"

Sorin Cartu implineste astazi 50 de ani. Tehnicianul este decis sa se intoarca la FC Arges, dupa ce marti a vrut sa-si ia concediu medical.

Jurnalul National: Domnule Cartu, la multi ani! Cum va simtiti la 50 de ani?
Sorin Cartu: Mai matur ca niciodata. Nici nu stiu daca e cazul sa fiu bucuros, pentru ca mai trece un an si ii simti pe prieteni aproape de tine in aceste momente, sau sa fiu mai trist, pentru ca te gandesti ca s-a mai dus un an. De la o anumita varsta incepi sa simti ca imbatranesti, chiar daca sufletul ti-e tanar. Mi-as fi dorit ca la aceasta data sa fiu intr-o alta stare de spirit, multumirile pe care le-as fi vrut sa fi fost coroborate cu rezultatele pe care le doream si cu linistea de la club. Din pacate, nu a fost asa.

Sunteti batran?
Fac parte dintr-o generatie ghinionista. Ca fotbalist nu am putut juca afara, ca antrenor imediat dupa Revolutie nu am avut conditii, iar acum sunt considerat din garda veche. Eu nu ma simt batran la 50 de ani si cred ca mai pot face multe pentru fotbalul romanesc.

Cu sanatatea cum o mai duceti? Va mai luati concediu medical?
Concediu medical il am si acum, dar numai ca sa justific zilele in care am lipsit. Luni ma intorc la echipa, dar mai am de urmat cura asta de dezintoxicare.

In parte s-a rezolvat problema cu banii, jucatorii au reluat antrenamentele.
Asa trebuia sa se fi facut mai devreme, dar din pacate s-a creat o stare de spirit negativa care sper sa nu se repercuteze asupra rezultatelor ulterioare. Nu aveam nevoie de asa ceva, mai ales dupa parcursul pe care il avusesem pana etapa trecuta.

Mai plecati de la FC Arges?
Vedeti, mereu apar zvonuri si discutii, dar eu sunt sub contract cu FC Arges. Sa vedem ce va fi la Pitesti din iarna incolo. Daca nu e nici o perspectiva, eu plec, nu mai stau. Ce facem? Rezolvam problema partial si dupa o luna ne trezim iar ca nu avem bani? Trebuie o finantare constanta, fara de care nu ai stabilitate si rezultate constante.

Ati fost de acord cu greva jucatorilor?
Eu le-am transmis prin Mircea Irimescu ca pot face ce vor, dar trebuie sa fie in forma pentru meciurile ce vor urma, asa ca trebuie sa se antreneze singuri.

SUB TRATAMENT
"Am urmat cu atentie tratamentul cu hepatologul meu si sunt increzator. Am facut un abuz de medicamente inainte de perioada asta, care a incarcat ficatul, si asa afectat de hepatita" - Sorin Cartu, antrenor FC Arges

×
Subiecte în articol: sport