x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MAI i-a oferit post la Dinamo

MAI i-a oferit post la Dinamo

24 Ian 2005   •   00:00

Jurnalul National a relatat ieri cazul multiplei campioane Elisabeta Lipa, care s-a trezit cu postul desfiintat.

REPROS. "Doamna Lipa, n-ati facut bine si nici nu aveati voie sa faceti politica!", a fost reprosul pe care ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, i l-a adus canotoarei inainte de a-i desfiinta postul de consilier pe probleme de sport pe care aceasta l-a detinut in legislatura trecuta.

OFERTA. Ieri, MAI i-a oferit celei mai bune canotoare a lumii din toate timpurile un post de antrenor la CS Dinamo, varianta care nu este pe placul lui Lipa. "Am fost la minister si pozitia pe care am luat-o vizavi de ceea ce mi s-a intamplat a cam produs rumoare pe acolo. Nu ma deranjeaza ca nu mai sunt consilier, nici nu-mi mai doresc acest lucru, dar ceea ce a facut ministrul Vasile Blaga nu este corect. ", spune Lipa.

CORECT. "Daca eram atat de PSD-ista pe cat ma crede domnul ministru Blaga poate acum sportivii de la clubul Dinamo si-ar fi primit banii pentru rezultatele de la Olimpiada de la Atena. Anul trecut am luat Oscarul in Sport la Lausanne si Guvernul trebuia sa ma premieze pentru asta, dar nu am vazut nici un ban. Eu cand am vorbit cu Ion Iliescu si cu Adrian Nastase nu am facut-o in nume personal, ci in numele sportului romanesc. Am cerut sa se construiasca o pista olimpica la Snagov pentru ca se apropie Beijingul", a spus Lipa. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport