x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Major League Soccer / All Stars, cu Toja titular, învinge West Ham United

Major League Soccer / All Stars, cu Toja titular, învinge West Ham United

de Ovidiu Ciutescu    |    25 Iul 2008   •   00:00
Major League Soccer / All Stars, cu Toja titular, învinge West Ham United

12:18 • Echipa formată din cei mai buni jucători din Major League Soccer, la care mijlocaşul columbian dorit de Steaua, Juan Toja, a fost titular, a învins, joi noapte, cu scorul de 3-2, echipa engleză West Ham United, informează site-ul formaţiei din Premier League.

Echipa formată din cei mai buni jucători din Major League Soccer, la care mijlocaşul columbian dorit de Steaua, Juan Toja, a fost titular, a învins, joi noapte, cu scorul de 3-2, echipa engleză West Ham United, informează site-ul formaţiei din Premier League.

 

TRIUMF. Britanicii au deschis scorul în minutul 26, prin Ashton, dar echipa stelelor din MLS a egalat un minut mai tîrziu, prin Gomez. Scorul la pauză a fost de 2-1 pentru MLS All Stars, după ce Blanco a înscris în minutul 44. Ashton reuşeşte dubla în minutul 67, iar De Rosario a punctat pentru 3-2, transformînd un penalty în minutul 70. Jucătorul columbian Juan Carlos Toja a fost integralist la MLS All Stars, şi potrivit preşedintelui Stelei, Valeriu Argăseală, acesta a fost ofertat de gruparea din Ghencea, echipă la care ar trebui să fie prezent la meciul programat sîmbătă cu AS Roma.

 

×
Subiecte în articol: sport