x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Manuel Godfroid e bun de joc

Manuel Godfroid e bun de joc

02 Oct 2004   •   00:00

Mijlocasul belgian Manuel Godfroid ar putea reveni pe gazon in partida pe care Rapidul o va sustine astazi, in deplasare, cu Otelul Galati.

IONUT PADURARU

OPERATIE. Godfroid, considerat cel mai bun jucator strain al campionatului nostru acum doua sezoane, nu a mai jucat pentru giulesteni de peste trei luni. El a suferit o accidentare la tendonul lui Achile in timpul turneului efectuat de Rapid in Elvetia, in luna iulie a acestui an. Mijlocasul belgian a fost operat in tara sa natala, la clinica celebrului doctor Martens. Godfroid va fi trecut pe foaia de joc la meciul cu galatenii, dar este putin probabil ca el sa fie si titular.

INDISPONIBILI. Razvan Lucescu nu va putea conta pentru aceasta partida pe serviciile lui Burdujan, Perja si Artiom Karamyan, care sunt in continuare accidentati, si nici pe Marius Constantin si Maftei, suspendati. Un alt fundas, Ionut Rada, va reveni si el pe gazon, dupa o accidentare suferita inaintea inceperii campionatului. Rada a fost rezerva la partida din etapa trecuta, de pe teren propriu, cu Gloria Bistrita. De data aceasta insa, conducerea tehnica a decis ca fundasul transferat de la Craiova sa joace la echipa a doua.

INDIFERENTA

Calificarea rivalilor din Ghencea in grupele Cupei UEFA nu i-a entuziasmat pe rapidisti. "Nu pot sa spun ca m-am bucurat pentru calificarea Stelei. De ce m-as bucura? Eu ma bucur doar atunci cand castiga Rapid", a spus fundasul Nicolae Constantin inaintea antrenamentului de ieri-dimineata al echipei. "Nu m-am bucurat, dar calificarea este buna pentru fotbalul romanesc. De Dinamo nu mi-a parut nici bine, nici rau, dar, dupa parerea mea, calificarea au pierdut-o in tur", a spus la randul sau Maldarasanu, adaugand ca Florentin Petre ar fi acceptat la Rapid in cazul in care s-ar desparti de Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport