x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marian Iancu s-a retras

Marian Iancu s-a retras

de Daniel Stan    |    06 Ian 2010   •   00:00
Marian Iancu s-a retras
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Oficialul nu va mai ocupa funcţia de director general, urmând a rămâne doar acţionar al grupării de pe Bega. Locul său urmează să fie luat de Gheorghe Chivorchian.



Nemulţumit de modul în care autorităţile locale s-au implicat în sprijinirea financiară a lui FC Timişoara, directorul general al grupării "viola", Marian Iancu, a decis să renunţe la funcţie. "E vorba doar de o nouă organizare. Nu mă interesează conflictul cu administraţia locală, care trebuie să plătească la club banii pe care i-a promis", a declarat Iancu.

Acesta va rămâne totuşi printre acţionari: "Eu voi continua să investesc. Greu găseşti pe cineva care să bage într-o echipă 35 de milioane de euro. Noi ne-am acoperit performanţele, dar trebuie să ne acoperim şi cheltuielile. Acestea sunt problemele noii conduceri". Postul lăsat vacant de Iancu va fi ocupat de Gheorghe Chivorchian, până acum preşedinte al Comitetului Director. "Chivorchian este cel care va trebui să acopere cheltuielile", a mai adăugat Iancu. Alături de Chivorchian, va fi promovat în funcţie şi Emil Roşianu.

"AM VENIT PENTRU SABĂU"
Proaspăta achiziţie a timişorenilor, internaţionalul Laszlo Sepsi, ultima oară la Benfica Lisabona, care a semnat pe cinci sezoane, s-a arătat mulţumit de alegerea făcută. "În primul rând, m-a convins proiectul pe care îl are Timişoara. Apoi am ales pentru antrenorul Neluţu Sabău, întotdeauna am avut o relaţie specială cu dânsul. Consider că este un pas înainte în cariera mea", a declarat fundaşul de 23 de ani. Pentru transferul lui Sepsi, timişorenii au plătit o sumă-record: 1,2 milioane de euro, la care se adaugă alţi 1,1 milioane salariul jucătorului.

×
Subiecte în articol: sport