x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport McKain devine "caine"

McKain devine "caine"

21 Ian 2005   •   00:00

Dinamo a realizat primul transfer important din pauza competitionala. Gruparea din Soseaua Stefan cel Mare si-a asigurat, pana in vara, serviciile fundasului australian Jonathan McKain.

MUTARE. Adversari in tur, Jonathan McKain (stanga) si Stefan Grigorie vor fi colegi in retur
SCHIMB. De fapt, trecerea lui McKain la Dinamo face parte dintr-un schimb de jucatori cu FC National. In replica, in Cotroceni au ajuns portarul Cristi Munteanu si fundasul Ovidiu Burca, cel care a ratat transferul la gruparea rusa Amkar Perm. Cei doi jucatori au fost imprumutati la FC National tot pentru 6 luni.

CLAUZA. Se pare ca mutarea a fost efectuata si pentru ca Gino Iorgulescu este de parere ca, jucand la Dinamo, australianul are mai multe sanse de a se transfera, la vara, in strainatate. Acest lucru este confirmat de o clauza din contract, care spune ca, in cazul plecarii lui McKain la un club de peste hotare, Dinamo si FC National isi vor imparti in mod egal suma de transfer. (Ionut Paduraru)

TURNEU IN ANTALYA
Dinamo a finalizat in mare masura datele organizatorice ale turneului de pregatire pe care il va efectua, in perioada 3-23 februarie, in Antalya. "Cainii" vor locui la stabilimentul de 5 stele "Kemer Deluxe Resort", acelasi hotel in care a stat, in urma cu cateva zile si delegatia Borussiei Dortmund, participanta la Cupa Efes. In Antalya, Dinamo va intalni pe Hajduk Split (Croatia), Levski Sofia (Bulgaria), Cernomoret Odessa (Ucraina), MSK Zilina (Slovacia), Legia Varsovia (Polonia) si Bate Borisov (Belarus).

×
Subiecte în articol: sport