x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Meciul reconcilierii cu galeria

Meciul reconcilierii cu galeria

20 Oct 2004   •   00:00

Dupa un inceput bun de campionat, materializat prin victorii in fata Stelei si a Nationalului, Rapidul si-a pierdut din viteza. Giulestenii au ocazia ca duminica, in fata lui Dinamo, sa stearga impresia proasta lasata in ultima etapa si sa se impace cu galeria.

SORIN ANGHEL

SPERANTE. Giulestenii viseaza ca duminica, la finalul derby-ului cu Dinamo, sa-si poata saluta sustinatorii in stilul caracteristic unei victorii
REGRES. Declinul formatiei pregatite de Razvan Lucescu a inceput la Bacau. Giulestenii au deschis scorul, dar au pierdut in final cu 2-1, golul victoriei fiind reusit de bacauani pe fondul unei greseli uriase comise de cuplul Maftei - Marius Constantin. S-a crezut ca este vorba doar de un accident, dar esecul din orasul lui Bacovia a reprezentat in fapt startul unui declin care a pus pe jar intreaga suflare alb-visinie.

PACE. Presedintele Dinu Gheorghe a cautat sa dea vina pentru aceste rezultate pe accidentarile care au dat iama in lotul lui Razvan Lucescu. Rezultatele slabe au incins spiritele si in randul suporterilor, care au inceput sa isi critice favoritii. Acest lucru a fost simtit de jucatori chiar dupa rusinea din Cupa Romaniei, cand Rapidul a fost eliminat de Dacia Unirea Braila. Gigi Corsicanu a urcat in autocarul echipei si i-a taxat verbal pe cei care imbraca tricoul gruparii de sub Podul Grant. Speriati oarecum de ultimele evenimente, rapidistii nici nu concep sa piarda duminica, atunci cand Giulestiul va gazdui meciul cu rivalii de la Dinamo. Pentru partida cu echipa lui Andone, "Legione Granata" pregateste o coregrafie speciala, prin care spera sa impinga de la spate jucatorii lui Razvan Lucescu.

TEAMA DE JOCURILE DE AFARA

Situatia grea in care se afla Rapidul in clipa de fata nu este inteleasa de presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe. "Ne aflam intr-un moment delicat. Am ajuns sa ne fie teama de jocurile pe care le disputam in deplasare. Incercam sa gasim solutii pentru a trece cat mai repede de aceasta criza". El a declarat luni seara, in emisiunea Fanatik Show, ca echipa pregatita de Ioan Andone are prima sansa in derby-ul de duminica. "Dinamo vine dupa patru victorii consecutive, asa ca este favorita. Sper ca Mihalcea sa inscrie golul de onoare", a spus "Vama", referindu-se la atacantul dinamovist, care a promis un gol in poarta Rapidului, la finele meciului cu Gloria.

×
Subiecte în articol: sport