x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Medvedev și Kyrgios se retrag de la Washington Open, din cauza accidentărilor

Medvedev și Kyrgios se retrag de la Washington Open, din cauza accidentărilor

de Redacția Jurnalul    |    27 Iul 2023   •   11:30
Medvedev și Kyrgios se retrag de la Washington Open, din cauza accidentărilor
Sursa foto: Hepta

Daniil Medvedev, numărul trei mondial, și australianul Nick Kyrgios s-au retras din turneul de pregătire pentru US Open de la Washington, din cauza unor accidentări, au anunțat organizatorii.

Medvedev, care a câștigat US Open în 2021, are cinci titluri în acest an, cu triumfuri la Rotterdam, Doha, Dubai, Miami și Roma. Rusul în vârstă de 27 de ani a ajuns în semifinalele de la Wimbledon la începutul acestei luni, pierzând în fața viitorului campion Carlos Alcaraz.

Kyrgios, campionul în exercițiu de la Washington, a ratat toate turneele de Grand Slam din acest an din cauza unor accidentări la genunchi, picior și încheietura mâinii. El a intrat o singură dată pe teren, pierzând în două seturi la Stuttgart Open în iunie.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a câștigat titlul de la Washington și în 2019, după ce l-a învins pe Medvedev în finală.

Turneul din acest an se desfășoară între 31 iulie și 6 august.

Japonezul Kei Nishikori, francezul Gael Monfils și sud-africanul Kevin Anderson au primit wildcard-uri pentru turneul ATP 500, au anunțat organizatorii.

Pe tabloul feminin, fostul număr trei mondial, Elina Svitolina, și campioana de la US Open 2019, Bianca Andreescu, conduc lista de wildcard-uri.

Ucraineanca Svitolina, în vârstă de 28 de ani, a revenit la tenis în aprilie, după ce a născut-o pe fiica sa Skai, în octombrie anul trecut, și a ajuns pe locul 27 mondial după ce a atins sferturile de finală la Roland Garros și semifinalele de la Wimbledon.

Americanca Sofia Kenin, care a câștigat Openul Australiei în 2020, și compatrioata Danielle Collins, vicecampioană anul acesta la Melbourne, sunt celelalte participante cu wildcard.

Openul Statelor Unite începe pe 28 august.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Daniil Medvedev Kyrgios