x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Begu, Cîrstea și Bogdan și-au aflat adversarele de la Miami Open 2023

Begu, Cîrstea și Bogdan și-au aflat adversarele de la Miami Open 2023

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2023   •   15:00
Begu, Cîrstea și Bogdan și-au aflat adversarele de la Miami Open 2023
Sursa foto: Hepta

După controverse legate de calitatea transmisiei video, organizatorii Miami Open au confirmat duminică seara forma definitivă a tabloului principal al turneului feminin, care are loc în perioada 21 martie - 2 aprilie 2023. Begu, Cîrstea și Bogdan au parte de adversare beneficiare de wildcard.

Tragerea la sorți pentru competiția feminină a rezervat adversare accesibile celor trei jucătoare din România.

Astfel, Irina Begu (34 WTA) o va întâlni pe philippineza Alexandra Eala, în vârstă de 17 ani, beneficiara unui wildcard și ocupanta locului 219 în clasamentul WTA, cu care nu s-a mai întâlnit niciodată în circuit.

Sorana Cîrstea (74 WTA), ajunsă până în sferturile de finală la Indian Wells, va avea parte tot de o adversară care a primit un wildcard din partea organizatorilor. Mexicana Fernanda Contreras Gomez are 25 de ani și ocupă poziția 117 WTA. Cele două se întâlnesc pentru prima dată în carieră.

Tot de o beneficiară de wildcard are parte și Ana Bogdan (60 WTA), ea urmând să se confrunte cu americana Robin Montgomery (18 ani, 193 WTA).

Capii de serie de la Miami vor avea parte de un prim tur liber, ceea nu este cazul pentru două dintre cele mai populare jucătoare din circuit, Emma Răducanu și Bianca Andreescu. Cele două sportive cu origini române, ambele câștigătoare ale US Open-ului, se vor confrunta în primul tur, în meciul cap de afiș al rundei de debut. Câștigătoarea o va întâlni în turul doi pe Maria Sakkari.

O prezență inedită pe tabloul principal este cea a surorilor Fruhvirtova, Linda și Brenda. Prima are 17 ani și a câștigat anul trecut Chennai Open, primul titlu în circuitul WTA. Brenda are doar 15 ani și e beneficiara unui wildcard. Cele două se antrenează ocazional la academia lui Patrick Mouratoglou.

(sursa: Mediafax)

×