x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mihaita Plesan, catre Dinamo

Mihaita Plesan, catre Dinamo

26 Ian 2005   •   00:00

Mihaita Plesan este foarte aproape de a ajunge din retur in curtea lui Dinamo, dupa ce zilele trecute a ratat la mustata un transfer in Turcia, la Galatasaray Istanbul.

DRAGOS STOICA, MARIO MORCOV

PRETENTII. Patronul Universitatii, Dinel Staicu, era asteptat ieri-seara la Bucuresti, unde urma sa se intalneasca cu conducerea lui Dinamo. Dorit in "Groapa" in mod deosebit de antrenorul Ioan Andone, Plesan i-a determinat pe oficialii "alb-rosiilor" sa le faca oltenilor o oferta de un milion de euro, plus atacantul Alexandru Baltoi. Pana ieri dupa-amiaza, Staicu nu se decisese daca sa accepte sau nu varianta bucurestenilor, acesta intentionand sa pluseze fie cu ramanerea in posesia unor procente din drepturile asupra fotbalistului, fie cu aducerea unui alt dinamovist in Banie, mijlocasul Vladut Munteanu.

STRATEGIE. In cazul in care tranzactia s-ar materializa, Staicu va incerca si aducerea unui alt nume greu, bacauanul Catalin Cursaru, precum si a mijlocasului Constantin Schumacher. Deocamdata, discutiile cu cei doi stagneaza, dar totul s-ar putea rezolva pana la finele acestei saptamani daca Staicu il va vinde pe Plesan si va incasa o prima transa din milionul de dolari.

×
Subiecte în articol: sport