x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mihaita Plesan: "Vreau sa raman!"

Mihaita Plesan: "Vreau sa raman!"

10 Iun 2004   •   00:00

Mijlocasul Universitatii Craiova nu este interesat de transferul la Steaua si prefera deocamdata sa se concentreze asupra vacantei de vara, pe care o va petrece la Costinesti.

MARIO MORCOV

  • Jurnalul National: Mihaita, esti la Bucuresti sa semnezi cu Steaua? Mihaita Plesan: (Rade). Nu! Sunt acasa, in Craiova, ma linistesc dupa sfarsitul campionatului. Nu stiu nimic despre Steaua. Pe mine nu m-a anuntat nimeni despre asa ceva. Cred ca e vrajeala!

  • Dinel Staicu spune ca s-a inteles cu Gigi Becali.

    Astept sa vad! Eu nu vreau sa plec, dar cine stie... Voi avea o discutie cu domnul Staicu si cu nea Mircea si voi vedea ce se intampla.

  • Ce astepti de la discutia cu cei doi?

    Sa vad daca se doreste performanta la Universitatea. Daca da, nu plec nicaieri. Niciunde in Romania nu e mai bine ca la Craiova.

  • Cand vei vorbi cu ei?

    In saptamanile viitoare. Acum nu ma gandesc decat la mare, sunt in vacanta. Plec duminica la Costinesti cu Murgan si cu Banica si vreau sa-mi incarc bateriile pentru noul sezon. Cand ma intorc de acolo voi lua o decizie.

  • Daca atunci Steaua nu te mai vrea?

    E treaba lor! Nu sunt disperat sa plec de la Craiova. Nu ma grabesc sa dau un raspuns. Sa stea si domnul Staicu dupa mine cum am stat eu cand a fost vorba de Ajax!

    Propunere tentanta din Franta

    Presedintele Universitatii, Pavel Badea, a comentat posibilul transfer al lui Mihaita Plesan in Ghencea. "Domnul Staicu i-a cerut pentru Plesan 1.500.000 de euro plus trei jucatori, Ogararu, Aliuta si Oprita. Acum, asteptam un raspuns de la Gigi", a declarat "Badita". De asemenea, Dinel Staicu a adaugat ca a mai primit o oferta de 3.300.000 de euro pentru Plesan de la un club din Franta.

    Gigi Becali a anuntat ultima oferta

    Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunutat ieri ofertele pe care le-a facut Craiovei, respectiv, Rapidului pentru transferurile lui Plesan si Daniel Niculae. "Lui Staicu i-am oferit un milion de euro plus 3 jucatori pentru Plesan, iar lui George Copos un milion de euro plus Aliuta pentru Niculae. Nu am mai primit nici un semn de la ei". Se pare insa ca sansele de realizare sunt minime. Becali a anuntat ca la Steaua sunt 6 jucatori de care nu se desparte: Hamutovski, Radoi, Dica, Dorinel Munteanu, Florentin Dumitru si Dinita. (Paul Andone)
  • ×
    Subiecte în articol: sport plesan