x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mormantul mamei, devastat

Mormantul mamei, devastat

16 Oct 2004   •   00:00

Michael (foto) si Ralf Schumacher au avut parte acum doua zile de o intamplare extrem de neplacuta. Mormantul mamei pilotilor germani a fost vandalizat de hoti.

Profanatorii au sapat o groapa de peste un metru adancime pentru a ajunge la sicriul lui Elizabeth Schumacher, au ridicat placa de deasupra mormantului si au furat o cruce de fier.

SOC. Campionul mondial a fost anuntat de acest incident in timp ce se afla cu familia in vacanta. "Sunt socat. Este de necrezut ca exista oameni capabili sa faca asa ceva", a spus Schumacher. La randul sau, Ralf a declarat ca este foarte furios. "Unii oameni nu au respect pentru nimic in lume. Este greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a exprima furia pe care o simt", a spus pilotul de la Williams BMW.

SATANISTI. Deocamdata profanatorii nu au fost depistati si nici motivul pentru care au vandalizat mormantul nu e cunoscut. Surse din Politia germana au afirmat insa ca ar putea fi vorba de o secta de satanisti. Elisabeth Schumacher a decedat la 55 de ani, chiar inainte de Marele Premiu al statului San Marino, din aprilie 2003. Michael si Ralf au decis totusi sa concureze, iar pilotul lui Ferarri a si castigat cursa. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport