x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu ars la buzunar pentru meciul cu Cehia

Mutu ars la buzunar pentru meciul cu Cehia

07 Oct 2004   •   00:00

SPORT

Capitanul "tricolorilor" va fi amendat cu 120.000 de lire sterline pentru ca a raspuns convocarii la nationala fara a avea acordul antrenorului sau de la Chelsea. "Tricolorii" au decolat ieri spre Praga. Potrivit The Sun, atacantul roman va fi amendat cu 120.000 de lire sterline pentru ca a venit la echipa nationala fara acordul antrenorului sau de la Chelsea.
DELIA GOMOESCU

Conflictul dintre internationalul roman si tehnicianul portughez a fost relatat pe larg de presa internationala. "Mutu i-a declarat razboi lui Mourinho", titreaza tabloidul englez The Sun. "Pentru ca a plecat fara aprobarea antrenorului sau, este sigur ca romanul va fi amendat cu aproximativ 120.000 de lire sterline, suma care reprezinta salariul sau pe trei saptamani", scrie The Sun.

ACUZATII. Jose Mourinho a refuzat sa-i dea voie lui Mutu la nationala, sustinand ca jucatorul este accidentat. "Briliantul" spune insa ca este apt de joc si il acuza pe antrenor: "Am fost in mod constant lasat in afara echipei fara nici un motiv. Probabil ca Mourinho l-a sfatuit pe Abramovici sa cumpere cativa jucatori scumpi care acum trebuie sa joace pentru a justifica investitia".

LA REVEDERE! La randul sau, cotidianul The Mirror scrie ca pentru prima data, antrenorul portughez este criticat atat de dur de unul dintre jucatorii sai. Daca dupa accidentarea lui Drogba se parea ca Mutu va avea totusi o sansa sa demonstreze ce poate, acum plecarea sa in iarna este iminenta, destinatia cea mai vehiculata fiind Juventus.

CONTRAATAC

"Acum nu prea ma intereseaza ceea ce imi pregatesc cei de la Chelsea si vreau sa ma concentrez asupra meciului de la Praga. Cred ca poate fi vorba aici si de o rautate din partea celor de la Chelsea sau a antrenorului Mourinho, insa important este sa joc bine cu cehii si sa obtinem un rezultat bun acolo" - Adrian Mutu

CHETA

Cheta "tricolora" pentru Mutu? Subiectul principal abordat cu ocazia plecarii de ieri a "tricolorilor" spre Praga a fost legat de amenda cu care Chelsea l-a amenintat pe Adrian Mutu. Mai multi jucatori, in frunte cu Barcauan, au luat in calcul chiar si varianta strangerii de fonduri pentru acoperirea sumei de 120.000 de lire sterline. "Este colegul nostru si cred ca ar merita sa punem mana de la mana, impreuna cu federatia. Mutu este un jucator important si va demonstra asta in meciul de sambata", a declarat stoperul lui Sahtior Donetk. Cu putin timp inaintea decolarii spre Praga, Mutu n-a parut deloc afectat, aratandu-se deschis dialogului: "Voi veni la echipa nationala cu orice risc, pentru ca echipa nationala reprezinta totul pentru mine", a precizat Mutu.
×
Subiecte în articol: sport mutu