x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu e la un pas de bisturiu

Mutu e la un pas de bisturiu

27 Sep 2004   •   00:00

Atacantul roman este suspect de ciupitura de menisc. Daca operatia va fi neaparat necesara, el ar putea pierde meciul cu Cehia de pe 9 octombrie.

DELIA GOMOESCU

Cu doua saptamani inainte de confruntarea cu Cehia din preliminariile CM 2006, selectionerul Anghel Iordanescu a scapat de Pavel Nedved, dar a dat de alt necaz. Nu stie daca il va putea folosi pe Mutu! Atacantul lui Chelsea a suferit o recidiva la o accidentare mai veche si ar putea fi supus unei interventii chirurgicale.

DURERI. Saptamana trecuta, presa engleza anuntase ca Jose Mourinho il va folosi pe atacantul roman titular in meciul de campionat cu Middlesbrough. Se parea ca, in sfarsit, Mutu va avea sansa sa-l convinga pe tehnicianul portughez ca-si merita locul printre titulari. Numai ca, in ultimul moment, la unul dintre antrenamentele din ajunul partidei, "Briliantul" a resimtit dureri la genunchiul stang, acelasi la care mai avusese probleme si in trecut.

OPERATIE. Fiind suspect de ciupitura de menisc, Mutu a inceput o serie de investigatii la Londra. Nu este exclus ca singura solutie pentru rezolvarea problemei sa fie operatia. Medicii vor lua o decizie in acest sens in functie de rezultatele tuturor testelor. Daca interventia nu poate fi evitata, Mutu ar putea fi operat imediat, caz in care ar pierde cu siguranta meciul cu Cehia, sau ar putea amana totul pana dupa jocul de la Praga.

VICTORIE

Fara Mutu, Chelsea a castigat cu 1-0 pe terenul lui Middlesbrough intr-un meci din etapa a 7-a a Premier League. Unicul gol al partidei a fost marcat de Drogba in minutul 81. Antrenorul Jose Mourinho s-a declarat nemultumit de faptul ca echipa sa este tot timpul criticata. Chelsea se afla in continuare pe locul secund in clasament, la doua puncte de liderul Arsenal. "Tunarii" au invins si ei, tot in deplasare si tot cu 1-0, pe Manchester City. Celalalt roman din prima liga engleza, Cosmin Contra, nu a jucat la WBA in intalnirea pierduta, 1-3, la Newcastle.
×
Subiecte în articol: sport mutu