x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, liber pentru Juve

Mutu, liber pentru Juve

30 Ian 2005   •   00:00

Adrian Mutu poate deveni jucatorul lui Juventus cu acte in regula. Agentul sau, Alessandro Moggi, a declarat ca Federatia Engleza i-a eliberat cartea verde atacantului roman, ceea ce va permite incheierea procedurii de transfer la gruparea piemonteza.

LIBER. Federatia Engleza i-a eliberat lui Mutu documentul care ii da dreptul sa joace la Juventus
REGULAMENT. In conformitate cu regulile Federatiei Italiene de Fotbal, formatia din Torino nu are insa dreptul sa legitimeze in aceasta campanie de mercato un jucator extracomunitar provenit din afara Italiei. In aceste conditii, Mutu va semna mai intai un contract cu o alta grupare din Serie A, Livorno, de unde va fi cedat apoi la Juventus. Toate documentele vor trebui puse la punct pana in aceasta seara, cand se incheie oficial perioada de transferari.

PE BARA. Desi Mutu va semna pe cinci ani cu Juventus, Luciano Moggi, directorul general al torinezilor, nu stie inca daca jucatorul va evolua la Torino in sezonul viitor. Oficialul italian nu a exclus un eventual imprumut al "Briliantului", pe o perioada de un an. De asemenea, Moggi a precizat ca Mutu nu va evolua in actualul sezon, chiar daca ar avea acest drept, dupa 18 mai, data la care expira perioada de suspendare dictata de FA.

PREZENTARE
Mutu ar putea fi prezentat oficial presei italiene si suporterilor "bianconeri" in cursul acestei saptamani, posibil chiar maine. "Jucatorul este multumit de felul cum au evoluat lucrurile si este pregatit sa fie prezentat la Juventus", a spus impresarul sau, Alessandro Moggi, fiul directorului general al gruparii torineze, Luciano Moggi. Dupa ce va deveni oficial jucator al piemontezilor, atacantul roman se va putea antrena alaturi de noii sai coechipieri, sub comanda lui Fabio Capello.

×
Subiecte în articol: sport mutu