x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu nu mai e dorit la Londra

Mutu nu mai e dorit la Londra

04 Oct 2004   •   00:00

Gruparea britanica este gata sa-l cedeze pe "Briliant" in iarna pentru doar 5 milioane de lire sterline.

DELIA GOMOESCU

"Sejurul" lui Adrian Mutu la Londra se apropie de final. Presa britanica scrie ca atacantul roman va deschide lista jucatorilor pe care Chelsea se pregateste sa-i cedeze in perioada de mercato din luna ianuarie.

IEFTIN. Potrivit publicatiei britanice The People, gruparea engleza este gata sa-l lase pe Mutu sa plece in schimbul unei sume situate in jurul a 5 milioane de lire sterline, in conditiile in care londonezii au platit pentru roman aproape 16 milioane de lire sterline in vara lui 2003. "Patronul Roman Abramovici incearca acum sa recupereze macar o parte din banii pe care fostul antrenor, italianul Claudio Ranieri, i-a cheltuit pentru aducerea jucatorului roman. Asa ca oficialii clubului englez sunt dispusi sa accepte orice oferta situata in jurul a 5 milioane de lire sterline", scrie The People.

INLOCUITORII. Plecarea lui Mutu ar urma sa fie suplinita de antrenorul Jose Mourinho prin aducerea unor jucatori imprumutati de Chelsea la alte echipe din Premier League. Astfel, ar putea reveni la Londra fie Carlton Cole, jucator imprumutat la Aston Villa, fie Mikail Forssell, fotbalist care apartine "albastrilor" dar se afla la al doilea sezon cu Birmingham City.

SITUATIE

In aceasta vara Adrian Mutu s-a aflat la un pas de revenirea in Italia. Transferul sau la Juventus a cazut in ultimul moment, patronul lui Chelsea, miliardarul Abramovici, refuzand sa-si dea acordul pentru plecarea romanului. Ulterior, "Briliantul" a declarat dragoste eterna gruparii londoneze, insa conflictul avut cu antrenorul Mourinho a lasat urme adanci. Mutu a trebuit sa se impace cu statutul de rezerva. Apoi, romanul a avut ghinionul sa se accidenteze tocmai cand portughezul se hotarase sa-i dea o sansa si se gandea sa-l titularizeze in meciul de campionat cu Middlesbrough.
×
Subiecte în articol: sport mutu