x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, pe "Bernabeu"

Mutu, pe "Bernabeu"

22 Feb 2005   •   00:00

Adrian Mutu (foto) nu a facut deplasarea la Madrid doar pentru a fi spectator la confruntarea-soc Real - Juvenuts. Chiar daca este suspendat pana pe 18 mai, atacantul roman a participat la antrenamentul oficial al "bianconerilor", desfasurat luni seara pe "Santiago Bernabeu".

DELIA GOMOESCU

A fost prima sedinta de pregatire a "Briliantului" alaturi de coechipierii sai de la Juventus, desfasurata in afara bazei de la Centrul Sisport.

CONFIRMARE. In ceea ce priveste varianta vehiculata in ultimele zile, potrivit careia Mutu va fi transferat la Roma, la schimb cu Antonio Cassano, presedintele lui Livorno, Aldo Spinelli, si-a confirmat ieri declaratiile. "Ceva adevar exista in cazul acestui posibil schimb. Cassano are o relatie excelenta cu Fabio Capello, care a si declarat ca este cel mai bun produs al fotbalului italian din acest moment", a precizat Spinelli.

CONTRADICTII. Zilele trecute, presa italiana a scris ca Luciano Moggi, directorul general al lui Juventus, a oferit 22 de milioane de euro plus Mutu, in schimbul atacantului italian. Administratorul delegat al clubului roman, Rossella Sensi, a declarat insa ca gruparea din Cetatea Eterna nu doreste sa se desparta de Cassano, al carui contract ar putea fi prelungit, la fel ca si cele ale lui Totti si Montella.

×
Subiecte în articol: sport